1. Anasayfa
  2. Gıda Sektörü

POPEYES®, İSTANBUL CAROUSEL AVM’DE HİZMETE AÇILDI

POPEYES®, İSTANBUL CAROUSEL AVM’DE HİZMETE AÇILDI
POPEYES
0

POPEYES®, İSTANBUL CAROUSEL AVM’DE HİZMETE AÇILDI

TAB Gıda güvencesiyle Türkiye’de başarılı bir büyüme hikâyesi ortaya koyan Popeyes®, İstanbul Carousel AVM’de restoran açarak lezzet duraklarına bir yenisini daha ekledi.

Türkiye’nin dev restoran operatörü TAB Gıda güvencesi ile istikrarlı bir şekilde büyümeye devam eden Popeyes®, İstanbul Carousel AVM’deki yeni restoranını hizmete açtı. 

Louisiana’nın ünlü şefleri tarafından geliştirilen eşsiz lezzet formüllerini New Orleans’ın geleneksel lezzetleriyle bir araya getirerek eşsiz menüler sunan Popeyes®, yeni lezzet durağında misafirlerini ağırlayacak. 

Tavuğun en lezzetli hali Popeyes®, İstanbul Carousel AVM’de hizmete açtığı yeni restoranında, zengin menü alternatifleriyle tüm tavuk severleri bekliyor.

TAB Gıda hakkında

Türkiye’nin lider restoran operatörü TAB Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş, Burger King®️, Sbarro®️, Popeyes®️, Arby’s®️ ve Subway®️ markalarının Türkiye’de münhasır lisans hakkı sahibidir. TAB Gıda bünyesinde Burger King®️ 1995 yılında, Sbarro®️ 2006 yılında, Popeyes®️ markası ise 2007 yılında faaliyete geçmiştir. TAB Gıda, 2010 yılında yine dünyaca ünlü restoran markalarından Arby’s®️’i bünyesine katmış, ardından 2013 yılında Usta Dönerci®️’yi, 2019 yılında da Usta Pideci®️’yi yaratmış, 2022 yılında ise Subway®️’i bünyesine katmıştır. Bugün Türkiye genelinde 700’den fazla Burger King®️ restoranı, 120 Sbarro®️, 300’ü aşkın Popeyes®️,120 Arby’s®️, 100’den fazla Subway®️, 150’den fazla Usta Dönerci®️ ve 40’tan fazla Usta Pideci®️ restoranı bulunmaktadır.

binance
Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Kişisel ve kurumsal markalaşma üzerine uzun yıllar çalıştıktan sonra, Sektor News Haber kanalını kurmaya karar verdim.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir