1. Anasayfa
  2. Gıda Sektörü

Shake Shake Dream

Shake Shake Dream
Shake Shake Dream

Milkshake ve marshmallow’un rüya gibi buluşması; “Shake Shake Dream”

75 yılı aşkın kahve uzmanlığıyla farklı damak tatlarına uygun lezzetler sunan Tchibo, süt ve çileğin mükemmel uyumunu damaklara taşıyan Nisan ayı içeceği Shake Shake Dream ile ilkbahara enfes bir başlangıç yapıyor.

Tchibo,mevsime özel tatlara göre dönemsel yenilediği menüsünün Nisan ayı içeceği Shake Shake Dream ile milkshake lezzetine bambaşka bir heyecan katıyor. Yoğun çilek tadının yanında; üzerindeki kalpli süslemeleri ile sizleri renkli bir dünyaya götürecek enfes milkshake, özlenen bahar esintilerini hissetmenizi sağlayacak.

Lezzetli kremasının üstündeki marshmallowları ile Shake Shake Dream, Nisan ayı itibarıyla Tchibo mağazalarında rüya gibi bir lezzet yolculuğuna çıkmak isteyenleri bekliyor.

Tchibo Hakkında

 Benzersiz bir iş modeline sahip olan Tchibo; 13 ülkede 1000’den fazla mağaza, 22.300 satış noktası ve internet mağazaları ile müşterilerine hizmet vermektedir. Şirket bu çok kanallı dağıtım sistemini, her hafta değişen gıda dışı ürünlerle birlikte, kahve ve kapsüllü kahve makinesi Cafissimo’yu sunmak üzere kullanmaktadır.

2016 yılında dünya genelindeki 12.000 çalışanıyla 3,3 milyar Euro kazanç sağlayan Tchibo; Avusturya, Çek Cumhuriyeti, Almanya ve Macaristan’da kavrulmuş kahve pazarının lideri ve Avrupa’nın önde gelen e-ticaret şirketlerinden birisidir.

1949’da Hamburg’da kurulan aile şirketi, uyguladığı sürdürülebilir politikalar sayesinde, 2012 yılındaki Kurumsal Ahlak ve Çevresel Lojistik Ödülü ve 2013 yılındaki Federal Hükümet KSS Ödülü başta olmak üzere birçok ödüle layık görülmüştür. Tchibo 2016 yılında, Almanya’nın en büyük sürdürülebilir şirketi seçilmiştir.

binance
Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Kişisel ve kurumsal markalaşma üzerine uzun yıllar çalıştıktan sonra, Sektor News Haber kanalını kurmaya karar verdim.

Yazarın Profili