1. Anasayfa
  2. Şirket Haberleri

Kariyer.net’te üst düzey atama 

Kariyer.net’te üst düzey atama 
Ömer Faruk Çelebi
0

Kariyer.net’te üst düzey atama . Türkiye’nin en büyük online istihdam platformu Kariyer.net’te Teknoloji ve İnovasyon Genel Müdür Yardımcılığına Ömer Faruk Çelebi atandı.

Kariyer.net’te üst düzey bir atama gerçekleşti. Ömer Faruk Çelebi, Kariyer.net’in Teknoloji ve İnovasyon Genel Müdür Yardımcısı (CTO) oldu. Ömer Faruk Çelebi, İstanbul Teknik Üniversitesi Elektronik Mühendisliği’nden mezun olduktan sonra Özyeğin Üniversitesi’nde Bilgisayar Bilimleri yüksek lisansını yaptı. Ardından Turkcell ve Ericsson’un genç yetenek programını tamamladı.

Akabinde; Vodafone, Avea, EMC gibi bilişim ve telekomünikasyon sektörünün önemli kuruluşlarında yazılım mühendisi olarak görev yaptı.

Sahibinden.com’da yazılım mühendisi, yazılım müdürü ve yazılım direktörü görevlerini üstlenmesinin ardından kariyer yolculuğuna BluTV’de CTO olarak devam eden Çelebi; çeşitli start-up firmalarının kurucu ortaklığını yaptıktan sonra Snapmuse’da CTO olarak görev aldı.

Alanındaki deneyim, bilgi ve birikimini artık Kariyer.net için kullanacak olan Çelebi, yeni görevinde Teknoloji ve İnovasyon Genel Müdür Yardımcısı olarak kariyer yolculuğunu sürdürüyor.

Kariyer.net hakkında

1999’dan bu yana Türkiye’nin en büyük online istihdam platformu olan Kariyer.net, iş arayanlarla işverenleri internet ortamında yeni nesil teknolojilerle bir araya getiriyor. Kariyer.net’ in aday veri tabanında 28 milyonu aşkın özgeçmiş bulunuyor.

Kariyer.net üyesi 600 binden fazla şirket, ihtiyaç duyduğu iş gücünü Kariyer.net aracılığıyla arıyor. Kariyer.net, 500’ü aşkın çalışanı ile Türkiye’nin 81 ilinde işveren ve adaylara hizmet veriyor.  Kariyer.net bir iLab grup şirketidir. iş dünyası

binance
Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Kişisel ve kurumsal markalaşma üzerine uzun yıllar çalıştıktan sonra, Sektor News Haber kanalını kurmaya karar verdim.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir