1. Anasayfa
  2. Şirket Haberleri

CGV Mars Üst Düzey Atama

CGV Mars Üst Düzey Atama
CGV Mars Cinema Group’ta Üst Düzey Atama
0

CGV Mars Cinema Group’ta Üst Düzey Atama. Türkiye’de sinema izleyicisine üstün hizmet kalitesiyle sinema keyfi sunmak için çalışmalarını sürdüren CGV Mars Cinema Group’ta üst düzey bir atama gerçekleşti.

Daha önce de CGV Mars Cinema Group’ta Film Planlama Müdürü olarak çalışan Onur Aşa, yeniden CGV bünyesine katılarak CGV Dağıtım Genel Müdürü olarak çalışmaya başladı. 

Paribu Cineverse salonları ile dünya standartlarındaki teknolojiyi; konfor, ergonomi ve üstün hizmet anlayışı ile birleştiren CGV Mars Cinema Group, dağıtım departmanına üst düzey bir atama gerçekleştirdi.

2016 – 2021 yılları arasında CGV Mars Cinema Group’ta Film Programlama Müdürlüğü yaparak CGV Mars çatısı altında Türkiye sinema sektörüne katkılar sağlayan Onur Aşa, CGV Dağıtım Genel Müdürlüğüne atandı. 

2001 – 2015 yılları arasında  AFM Sinemaları, Mars Sinemaları ve Fitaş Sinemaları bünyelerinde sinema müdürlüğü ve operasyon müdürlüğü yapan Onur Aşa, 2016 ila 2021 yılları arasında CGV Mars Cinema Group Film Programlama Müdürü olarak çalıştı.

2021 – 2023 yılları arasında Hann Medya ve Yapım Genel Müdürlüğünü üstlenen Aşa, yeniden CGV Mars bünyesine geri dönerek CGV Mars Dağıtım Genel Müdürlüğü görevine getirildi. Onur Aşa, Türkiye sinema sektörünü daima büyütmek ve geliştirmek misyonuyla CGV Mars Dağıtım Genel Müdürü olarak yapımcıların değerli emeklerinin hak ettiği hizmeti sunmak ve yeni kalite standartları geliştirmek üzere çalışmalar yürütecek.

CGV Mars Cinema Group Hakkında

CGV Mars Cinema Group, Türkiye’de sinema sektörü ile ilgili sonsuz potansiyel beklentisiyle 2016 yılında CGV ve Mars’ın bir araya gelerek aile olmasıyla Türkiye’de sinema izleyicisine üstün hizmet kalitesiyle sinema keyfi sunmak için çalışmalarını sürdürmektedir.

IMAX, 4DX, Starium, ScreenX gibi ileri düzey film teknolojilerini Türkiye ile ilk buluşturan şirket olan CGV Mars Cinema Group, konforlu, özelleştirilmiş koltuklarının yer aldığı Gold Class ve Tempur salonları ile de farkını ortaya koymaktadır.

Paribu Cineverse salonları ile dünya standartlarındaki teknolojiyi; konfor, ergonomi ve üstün hizmet anlayışı ile birleştiren CGV Mars Cinema Group, sunduğu avantajlı kampanyalar ve CGV Cinema Club ile sinema keyfini herkesle buluşturmayı hedeflemektedir.

CGV Mars Cinema Group Türkiye genelinde 30 şehirde, 86 sinema işletmesi ve 737 salon sayısı ile sinemaseverlere hizmet sunan, Türkiye’nin en büyük sinema zinciridir.

binance
Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Kişisel ve kurumsal markalaşma üzerine uzun yıllar çalıştıktan sonra, Sektor News Haber kanalını kurmaya karar verdim.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir