JOTUN İLE EVİNİZDE CANLI RENKLER
0

JOTUN İLE EVİNİZDE CANLI RENKLERE YER AÇIN Evlerimiz, yaratıcı benliğimizin birer uzantısı ve temsilidir. Renkler bir yandan kişiliğimizi yansıtırken, bir yandan da ilham verir.

Jotun’un umut ve enerji veren renkleriyle evlerde enerjik turkuaz tonları, doğadan gelen yeşiller, günışığı sarısı ve lavanta tonlarıyla özgür, neşeli ve ilham dolu bir ortam oluşturmak mümkün.

Cesur ve deneysel seçimler yaparak farklı tonlardaki renk kontrastlarını ön plana çıkarabilir, sıradışı malzemeleri ve objeleri bir arada kullanabilirsiniz.

Duvarlara En Çok Yakışan Yaz Renklerini Keşfedin!

Jotun’un duvarlara en çok yakışan renklerden oluşan “En Güzel Renklerimiz” kartelasından 4894 Ocean Air ve 5503 Natural Blue en sevilen yaz renklerinden. Pastel ve sakinleştirici mavi tonları ile hem yumuşak hem de tazeleyici bir görünüm elde edilebilen 4894 Ocean Air ve 5503 Natural Blue; 9918 Classic White, 1024 Timeless, 1624 Skylight gibi beyaz tonlarıyla çok yakışıyor.

Jotun’un “En Güzel Renklerimiz” koleksiyonundaki 4894 Ocean Air ve 5503 Natural Blue gibi 128 farklı renk, Jotun global renk uzmanları tarafından iç mekanlara özel olarak seçiliyor.

Koleksiyonda bulunan bu renkleri evlerinizdeki ışık altında, eşyalar ve aksesuarlarınız ile uyumunu görmek ise renk çipleri ile çok kolay! Renk seçimini kolaylaştırması için Jotun mağazalarından A6 boyutundaki renk çiplerinden temin etmeyi unutmayın!

binance
Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Kişisel ve kurumsal markalaşma üzerine uzun yıllar çalıştıktan sonra, Sektor News Haber kanalını kurmaya karar verdim.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Placeholder by Nelio Content

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir