1. Anasayfa
  2. Ödül Törenleri

2023 Innovation By All ödülü

2023 Innovation By All ödülü
2023 Innovation By All ödülü
0

DHL Supply Chain Türkiye’ye Great Place to Work Türkiye® 2023 Innovation By All ödülü

DHL Supply Chain Türkiye, kurum kültürü ve çalışan deneyimi üzerine çalışmalar yürüten Great Place To Work Enstitüsü tarafından bir kez daha ödüle layık görüldü. Şirket, bünyesinde inovasyon konusunda yürüttüğü yenilikçi faaliyetler neticesinde Great Place to Work Türkiye Enstitüsü’nün “2023 Innovation By All” konusunda yaptığı değerlendirmede 1000+ çalışan kategorisinde ikinci sırada yer aldı.

Dünyanın önde gelen lojistik şirketi DHL Group bünyesinde yer alan DHL Supply Chain Türkiye, inovasyon ve teknoloji alanında yaptığı yatırımlarla Great Place to Work Enstitüsü’nün 2023 Innovation By All konusunda yaptığı değerlendirme neticesinde ödüle layık görülerek 1000+ çalışan kategorisinde ikinci sırada yer aldı.         

Buket Cox: “İnovasyonu teşvik ve takip edip, ödüllendiriyoruz”

Şirket bünyesinde hem yeni teknolojileri tanıtmak hem de operasyonel ihtiyaçlara yönelik proje fikirlerini geliştirmek amacıyla atölye çalışmaları ve farklı etkinlikler düzenlediklerini ifade eden DHL Supply Chain Türkiye Genel Müdürü Buket Cox, “’2023 yılında almış olduğumuz ‘Great Place to Work’ sertifikası sonrasında inovasyon alanında da takdir edilmek benim ve şirketim adına gurur verici. Araştırma ve Geliştirme birimimiz içinde özel olarak oluşturulan İnovasyon Ekibi, bu etkinliklerde çalışanlarımızın sunduğu projelerin değerlendirilme ve uygulama süreçlerini yönetiyor. Başarılı projeleri belirledikten sonra, proje sahiplerini ödüllendirmek amacıyla özel bir tören düzenledik. Proje sahiplerine ödül vermenin yanı sıra, projelerin canlıya geçiş sürecinde tüm şirket içinde şeffaf bir iletişim sağladık. Her bir projenin ilerleme aşamalarını düzenli olarak iç iletişim kanallarımızla paylaşarak çalışanlarımızı bilgilendirdik. Fikir sahiplerinin proje isimlerini belirlemelerini teşvik ederek esnek bir çalışma ortamı sağladık. Bu stratejik yaklaşımımız, inovasyonu teşvik etmek, takip etmek ve ödüllendirmek için hem formal hem de teknik bir altyapı oluşturarak organizasyonumuzun genel başarı düzeyini artırmamıza çok önemli katkılar sağlıyor” diye konuştu.

Yöneticiler de inovasyon eğitimi alıyor

DHL Supply Chain Türkiye’de yöneticilerin de inovasyon kültürünü desteklemek ve çalışanları teşvik etmek adına özel eğitimlere tabi tutulduğunu belirten Cox, bu stratejinin yöneticilerin inovasyon projelerine daha aktif bir şekilde liderlik etmelerini ve çalışanlarına rehberlik etmelerini sağladığının altını çizdi.

DHL Hakkında

DHL, lojistik sektörünün lider küresel markasıdır. DHL, ulusal ve uluslararası paket teslimatı, e-ticaret nakliye ve sipariş çözümleri, uluslararası ekspres, kara, hava ve deniz taşımacılığından endüstriyel tedarik zinciri yönetimine kadar uzanan eşsiz bir lojistik hizmetleri portföyü sunmaktadır.

Dünya çapında 220’den fazla ülke ve bölgede yaklaşık 395.000 çalışanıyla DHL, insanları ve işletmeleri güvenli ve güvenilir bir şekilde birbirine bağlayarak küresel sürdürülebilir ticaret akışını mümkün kılmaktadır. Teknoloji, sağlık, mühendislik, üretim, enerji, otomotiv ve perakende dahil olmak üzere birçok sektörden ve büyüyen pazarlara yönelik özel çözümlerle DHL, kararlı bir şekilde “Dünyanın lojistik şirketi” olarak konumlanmaktadır.

DHL, DHL Grubun bir parçasıdır. Grup, 2022’de 94 milyar Euro’nun üzerinde gelir elde etti. Sürdürülebilir iş uygulamaları, topluma ve çevreye olan bağlılığıyla dünyaya olumlu katkılarını sürdürmekte olan Grup, 2050 yılına kadar net sıfır emisyona ulaşmayı hedeflemektedir. iş dünyası

binance
Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Kişisel ve kurumsal markalaşma üzerine uzun yıllar çalıştıktan sonra, Sektor News Haber kanalını kurmaya karar verdim.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir