1. Anasayfa
  2. Ödül Törenleri

Bütünleşik Pazarlama Ödülleri

Bütünleşik Pazarlama Ödülleri
The ONE Awards
0

The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’nde Philips Markası “Yılın İtibarlısı” Seçildi

Philips markası bu yıl onuncu kez gerçekleştirilen ve tüketici nezdinde itibarını en çok artırmış markaları onore eden The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’inde Küçük Ev Aletleri kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü.

İletişim sektörünün en önemli standartlarından biri olan The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’nde “Yılın İtibarlı Markaları” kullanıcıların değerlendirmesi ile belirlenirken, 12 ilde toplam bin 200 kişiyle yüz yüze gerçekleştirilen görüşmelerin neticesinde, Philips markası küçük ev aletleri kategorisinde “yılın itibarlısı” seçildi.

26 Ocak Cuma günü Hilton İstanbul Bomonti’de gerçekleştirilen törende Philips markası adına ödülü takdim alan Versuni Pazarlama Lideri Nil Şahinbaşoğlu ödülü kazandıkları için oldukça mutlu olduklarını belirtirken, “Philips markamızla ev aletleri kategorisinde dünyanın önde gelen markalarından biri konumundayız ve burada en büyük önceliğimiz her zaman tüketicilerimizin değişen ihtiyaçlarını karşılayan yenilikçi teknolojiler üretmek” şeklinde konuştu.

Şahinbaşoğlu sözlerine ise şöyle devam etti: “Tüketicilerimizin ihtiyaç ve beklentilerine uygun çözümler sunarak özellikle kahve, airfryer ve süpürge kategorilerinde öncü ve lider marka haline geldik. Espresso makineleri pazarına getirdiğimiz olumlu etki ile pazarın 2,5 kat büyümesini sağladık ve markamız için de rekor bir büyüme yaşadık. Airfryer pazarının öncü, lider ve yaratıcı olarak yenilenen portföyümüz ile Airfryer deneyimini yeni bir boyuta çıkarttık. Süpürge kategorisinde de devrim yaparak inovatif ve yeni nesil teknolojilerle ıslak ve kuru temizliği tek cihazda birleştirdik ve kolay ve kusursuz temizliğin keyfini mümkün kıldık. Son olarak ise Philips kalitesi ve kahve konusundaki uzmanlığımız ile geliştirdiğimiz yeni Philips Türk Kahvesi Makinesi’ni kullanıcılarımızla buluşturduk ve tatmin edici sonuçlara ulaştık. Tüketici nezdinde değerlendirilen bu kıymetli ödüle layık görülmek ise bizi gururlandırırken mutluluğumuzu daha da perçinledi” dedi.

Versuni Hakkında

Versuni’nin misyonu evleri yuvaya dönüştürmektir. Şirkete göre bir yuva, bir evden daha fazlasıdır. 900’den fazla patente sahip olan Versuni’nin portföyü mutfak aletleri, kahve, hava, giysi ve zemin bakımını kapsamaktadır. Philips markası altındaki ürünler arasında Philips Airfryer, Philips Espresso Makinesi LatteGO, Philips Azur Buharlı Ütüler, Aqua Trio kablosuz ıslak & kuru süpürge, Philips robot süpürgeler ve Philips Marathon torbasız süpürgeler bulunmaktadır. Diğer markaları şunlardır: Saeco, Gaggia, Preethi, Philips Walita, L’OR Barista ve Senseo®. Versuni’nin merkezi Amsterdam’dadır ve 100’den fazla ülkede faaliyet gösteren dünya genelinde yenilik, üretim ve ticaret merkezlerine sahiptir. Başarılı ürün yelpazesi EcoDesign şartlarına uymakta ve şirketin en iyi sürdürülebilirlik uygulamalarına olan bağlılığını yansıtmaktadır. Versuni, Royal Philips’in eski bir iş bölümüdür ve daha önce Philips Ev Aletleri olarak bilinmektedir.

binance
Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Kişisel ve kurumsal markalaşma üzerine uzun yıllar çalıştıktan sonra, Sektor News Haber kanalını kurmaya karar verdim.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir