1. Anasayfa
  2. Şirket Haberleri

WOUF İLE RENGARENK YENİLİKÇİ TASARIMLAR

WOUF İLE RENGARENK YENİLİKÇİ TASARIMLAR
WOUF İLE RENGARENK YENİLİKÇİ TASARIMLAR
0

WOUF İLE RENGARENK YENİLİKÇİ TASARIMLAR. Yenilikçi aksesuarlar konusunda uzman İspanyol markası WOUF, renklerle dolu eşsiz tasarımlara sahip İlkbahar-Yaz 2024 koleksiyonu ile eğlenceli bir dünyanın garantisini veriyor.

Doğadan, manzaralardan ve şehir ormanlarından ilham alan modern bir yaşam tarzını benimseyen Wouf, sürdürülebilir moda ilkeleriyle hazırladığı yepyeni tasarımlara sahip İlkbahar-Yaz 2024 koleksiyonuyla notebook kılıflarından çantalara, telefon kılıflarından makyaj çantalarına kadar zengin aksesuar seçenekleriyle dinamik ruhunuzu cesur bir şekilde yansıtmaya devam ediyor. 

Wouf’un işlevsellikle şıklığı bir araya getiren çeşitli desenlerdeki kreasyonları, her an ilham verici bir kalite ve pratiklik sunuyor. Kişisel stil ve kendini özgürce ifade etmenin bir kutlaması olan İlkbahar-Yaz 2024 koleksiyonu, çok yönlü ve çağdaş Downtown serisinden ikonik Daily serisine ve büyüleyici Summer Editions’a kadar herkesi bireyselliği, stili ve sürdürülebilirliği kutlamaya davet ediyor.

İster işe gidip gelirken, ister ders çalışırken ister dünyayı gezerken ister de alışveriş yaparken günlük rutininize kusursuz bir şekilde entegre oluyor ve mükemmel bir arkadaş haline geliyor. Hem kadın hem de erkekler için rutinden farklı, kişiliklerini yansıtan bir deneyim yaşatıyor.

Oeko-tex® sertifikalı mürekkepler ile basılan Wouf, %100 geri dönüştürülmüş kumaşlar kullanılarak üretiliyor.Su geçirmeyen modelleri ile desenlerin başrolde olduğu koleksiyon, stilinizin tamamlayıcı parçalarını orijinal tasarımlarla sunuyor ve aksesuarlara yeni bir soluk getiriyor.

Wouf, Pop Corner, Beymen, Vakkorama mağazalarında

Wouf Hakkında

Wouf, 2008 yılında Barcelona’da kurulmuş bir İspanyol markasıdır. Moda endüstrisinde 10 yıl çalıştıktan sonra, Alice Penaud ve Pablo Martinez, benzersiz ve orijinal bir sıradışı fasulye torbası markası oluşturmak için bilgilerini iç mekan tasarımlarına uygulamaya karar verdi.

Şirket yıllar içinde büyümüş ve şimdi kadınlar ve erkekler için çantalar,  clutchlar, notebook kılıfları, Ipad kılıfları ve seyahat çantaları gibi yenilikçi moda aksesuarları konusunda uzmanlaşmıştır.

Pop Corner Hakkında 

2012 yılından buyana global pazarda trend olmaya başlayan markaları keşfederek Türkiye’ye getiren Can Yörükoğlu tarafından kurulan Pop Corner, Izipizi, Wouf, Chimi, Bensimon, Meduse gibi ikonik markaları modaseverlerle buluşturuyor.

binance
Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Kişisel ve kurumsal markalaşma üzerine uzun yıllar çalıştıktan sonra, Sektor News Haber kanalını kurmaya karar verdim.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Marshall Usta Günü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir