1. Anasayfa
  2. Haberleşme Sektörü

Sivas’ın güçlü haber kanalı esivashaber.com

Sivas’ın güçlü haber kanalı esivashaber.com
e sivas haber
0

Bugün esivashaber.com imtiyaz sahibi Sn Anıl ÇORLU ile yaptığımız kısa söyleşimizi sizlerle paylaşmak istedik. e Sivas haber her gün binlerce okuyucusuna güncel ve objektif haber sunmaktadır. Kurulduğu günden bu zamana basın meslek ilkelerine önem veren ve dürüst haberciliği ilke edinen e Sivas haber, okuyucularına güncel olayları tarafsız bir şekilde aktarmayı hedef belirlemiştir.

Yerel haberler Sivas gündemi dışında ulusal gelişmeler, siyasi gündem, ekonomi, spor, teknoloji, sağlık gibi geniş bir yelpazede haberler sunmakmaktadır.

e Sivas Haber, her zaman doğru, tarafsız ve güncel haberleri okuyucularına sunarken, aynı zamanda reklam ve sponsorluk anlaşmaları ile işletmelere de farklı bir tanıtım imkanı sağlamaktadır. İşletmeler, ürün ve hizmetlerini e Sivas Haber’in güçlü etkisi altındaki hedef kitlesine doğru bir şekilde tanıtmak isteyenler, e Sivas Haber’de yer alarak farklı bir tanıtım stratejisi izleyebilirler.

Ayrıca, e Sivas Haber okuyucularına sağladığı hizmetler arasında, etkileşimli yorum ve tartışma alanları ve geliştirilme aşamasında olan mobil uygulaması ile hizmet vermektedir, böylece her an her yerde haberlere ulaşmak mümkün olmaktadır.

eSivas Haber Röportaj;

Habercilik sizde biliyorsunuz zorlu ve çileli bir tutkudur, Sivas haber kanalını açmak nereden aklınıza geldi?

– Sektörü uzun zamandır takip ediyorum, sivas dışında Sivaslı çok fazla hemşerilerimiz var sıla hasreti duyan binlerce hemşerimiz var, birinin elini taşın altına koyması gerekliydi. Bizde bu olayı konu alarak kendimize görev bilerek bu işe gönül verdik. Sivaslı hemşerilemize Sivas’ı duyurmayı görev edindik.

Sivas haber kanalı anlık sıcak haberler ile mi yayın hayatına başladı, yoksa haftalık ve aylık olarak mı haberleri yayınlamakta.

– eSivas Haber güncel haberleri anında okuyucularına sunmaktadır, okuyucularımız en güncel ve en yeni haberleri bizimle takip edebilirler.

Gelecek için haber sitenizin hakkında hedefleriniz nelerdir?

– Şuan da beklediğimizin çok üstünde etkileşim alıyoruz, bir sonra ki planımız bu alanda bir numara olmak, bunun için çalışmalarımız sürüyor.

Sosyal medya ağlarınız güncel mi?

– Sosyal medyaya önem veriyoruz Facebook, Twitter ve İnstgram’da daha yoğun paylaşımlar yapıyoruz. Okuyucularımız bizi sosyal medyadan takip edebilirler.

eSivas Haber imtiyaz sahibi Anıl ÇORLU beye ve ekibine bizlerde yayın hayatında başarılar diliyoruz..

esivashaber.com

binance
Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 4
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Kişisel ve kurumsal markalaşma üzerine uzun yıllar çalıştıktan sonra, Sektor News Haber kanalını kurmaya karar verdim.

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir