1. Anasayfa
  2. Teknoloji

Ölçsan Teknoloji dev işbirliği

Ölçsan Teknoloji dev işbirliği
Ölçsan Teknoloji dev işbirliği
0

Ölçsan Teknoloji ile yapılan anlaşma öğrencilerimiz siber güvenlik alanında önemli bir boşluğu dolduracak’

İstanbul Bilgi Üniversitesi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Uğur Başer, dijitalleşmenin hız kazandığı günümüzde siber güvenlik tehditlerinin daha fazla arttığına dikkat çekti. Bilişim Güvenliği Teknolojisi öğrencilerinin bu alanda sektörel deneyim kazanmasının önemini vurguladı.

Başer, “Bilişim Güvenliği Teknolojisi Programımız siber saldırılara karşı savunma yöntemlerinden, bilgi güvenliği yönetimine, son kullanıcıların karşılaşacağı güvenlik risklerinden, web programcılığına kadar zengin bir öğretim içeriğine sahip.

Siber güvenlik alanında öncü olan Ölçsan Teknoloji ile gerçekleştirilen bu işbirliğiyle Bilişim Güvenliği Teknolojisi Programı’nda öğrenim gören öğrencilerimize staj, yarı zamanlı veya tam zamanlı iş imkânı sunmayı amaçlıyoruz.

Bu işbirliği ile öğrencilerimiz eğitimlerine devam ederken farklı sektör uygulamalarını da yerinde deneyimleme imkânı bulacak.

Fiziksel ve siber güvenlik alanında çözüm ve ürünler sunan Ölçsan Teknoloji bünyesindeki programa katılan öğrencilerimiz ülkemizde nitelikli eleman açığı bulunan siber güvenlik alanında önemli bir boşluğu dolduracaklar.” dedi.

İstanbul Bilgi Üniversitesi ile Ölçsan Teknoloji arasında ‘Siber Güvenlik Programı’ kapsamında öğrencilere staj ve iş imkânı sağlamaya yönelik işbirliği protokolü imzalandı

İstanbul Bilgi Üniversitesi ile Ölçsan Teknoloji, BİLGİ öğrencilerine staj ve iş olanakları sunmak amacıyla işbirliği yaptı. Protokol kapsamında İstanbul Bilgi Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Bilişim Güvenliği Teknolojisi Programı öğrencileri, öğrenimlerine devam ederken Ölçsan Teknoloji’nin Siber Güvenlik Programı’nda farklı sektör uygulamalarını da yerinde deneyimleme imkânı bulacak.

İmza törenine İstanbul Bilgi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. N. Alpaslan Parlakçı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aslı Tunç, Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Uğur Başer, Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Gökhan Cintamür ve Dr. Öğr. Üyesi Gülen Kurt Öncel katıldı.

Bilgisayar Teknolojileri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Aslı Birol, Bilgisayar Teknolojileri Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Tayfun Acarer, Bilgisayar Teknolojileri Bölümü Öğr. Gör. Zeyneb Uylaş Aksu, Ölçsan Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Burak Sondal, Ölçsan Teknoloji IT Teknoloji Müdürü Serkan Yaltalıer, Siber Güvenlik Takım Lideri Özgür Elibol ile Bilişim Güvenliği Teknolojisi Programı öğrencileri katıldı.

binance
Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Kişisel ve kurumsal markalaşma üzerine uzun yıllar çalıştıktan sonra, Sektor News Haber kanalını kurmaya karar verdim.

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir