1. Anasayfa
  2. Sağlık Sektörü Haberleri

MUSTAFA HAMBOLAT

MUSTAFA HAMBOLAT
MUSTAFA HAMBOLAT'TAN 112 BAŞHEKİMLİĞİNE ZİYARET
1

MUSTAFA HAMBOLAT’TAN 112 BAŞHEKİMLİĞİNE ZİYARET Hatay il sağlık müdürü Mustafa HAMBOLAT, 112 başhekimliğine ziyarette bulundu.

Ziyaretini Twitter’da “112 Başhekimliğini ASH Başkanı ve Başkan Yrd. ile Beraber Ziyaret Ettik. Biz Büyük Bir Aileyiz…” notuyla paylaştı.Yaptığı ziyaretlerle adından sıkça söz ettiren Mustafa HAMBOLAT, göreve geldiği ilk günden beri kendine bağlı kurumlara sıkça ziyaret ve teftişlerde bulunuyor. Adından başarı ile söz ettiren il sağlık müdürü, yılbaşında da sağlık görevlileri ile birlikte nöbet tutmuş, bu hareketi büyük taktir toplamıştı.

Dr. Mustafa Hambolat: “Biz büyük bir aileyiz

Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat, Belen İlçesi 1 no’lu 112 istasyonu ve 24 saat hizmet veren polikliniğini ziyaret ederek sağlık çalışanları ile yeni açılacak olan Belen Devlet Hastanesi hakkında istişarede bulundu. Hambolat ziyaretini, “Biz büyük bir aileyiz…” başlığı ile sosyal medyada paylaştı.

DR MUSTAFA HAMBOLAT KİMDİR?

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde dünyaya gelen, ilk ve orta öğrenimini Reyhanlı’da tamamlayan Hambolat, Ankara Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesinden 2002 yılında mezun oldu

Aynı yıl göreve başlayan Dr. Mustafa Hambolat, 2004 yılına kadar Yozgat Şefaatli Devlet Hastanesinde, 2004-2006 yılları arasında Reyhanlı Devlet Hastanesinde, 2006-2010 yılları arasında Reyhanlı Sağlık Grup Başkanlığında, 2010-2015 yılları arasında ise Reyhanlı Aile Hekimliğinde görevini sürdürdü.

Sahada kazandığı yüksek tecrübeleri ve disiplinli çalışmaları ile kendisinden söz ettirmeye başlayan hambolat,  2015 yılında Reyhanlı Devlet Hastanesine Başhekim Yardımcısı olarak atandı. 2017 yılına kadar başhekim yardımcılığı görevini sürdüren Mustafa Hambolat, Sağlık Bakanlığı Saha Gözlemcisi olarak çalışmalarına devam etti.

2018 yılında Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı görevini icra eden Hambolat, 2019 yılında Hatay İl Sağlık Müdürü olarak atandı.

Atandığı günden bu yana sahada personelini yalnız bırakmayan, hastalar için ise sayısız kez seferber olan Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat, merhameti ve vicdanı ile gönüllerde taht kurdu.

Kaynak Sektornews.com

binance
Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 1
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Kişisel ve kurumsal markalaşma üzerine uzun yıllar çalıştıktan sonra, Sektor News Haber kanalını kurmaya karar verdim.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (1)

  1. Ocak 14, 2023

    Hayır ne yapmış görevini yapmış alkış mi istiyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir