1. Anasayfa
  2. Gıda Sektörü

Kahve Dünyası Büyükçekmece Kıyı’da

Kahve Dünyası Büyükçekmece Kıyı’da
Kahve Dünyası Büyükçekmece Kıyı’da
0

Kahve Dünyası lezzetleri Büyükçekmece Kıyı İstanbul’da. Kahve Dünyası “Hepimizin Ortak Noktası” mottosuyla misafirleriyle buluşma noktalarını artırmaya devam ediyor.

Kıyı İstanbul’un uzun sahil şeridine eşlik eden marinasında yerini alan Kahve Dünyası mağazası; çeşit çeşit kahvelerden taze hazırlanan sandviçlere, birbirinden özgün lezzetleriyle Avrupa’nın en büyük ikinci marinasının yeni buluşma noktası oldu.

Kahve Dünyası, yeni mağazasını Avrupa’nın en büyük ikinci marinası olarak tüm dünyadan ziyaretçileri ağırlayan Kıyı İstanbul’da açtı.

Büyükçekmece’de eşsiz mimarisi ile dünyanın en önemli 7 şehrinin konseptlerini ziyaretçilerine deneyimleten Kıyı İstanbul’un marinasında konumlanan yeni Kahve Dünyası mağazası, günün her saatinde kahve eşliğinde keyifli sohbet etmek, ev yapımı lezzetindeki pasta ve tatlıların tadını çıkarmak isteyenleri bekliyor.

Çikolatalı Türk Kahvesi eşliğinde Kıyı keyfi

Kahve Dünyası kahveleri, ilk günkü tazeliği ve aroması ile Kolombiya, Guatemala, Kosta Rika, Kenya, El Salvador, Antigua, Santos ve Etiyopya gibi dünyanın farklı coğrafyalarında yetişen değerli kahve çekirdeklerinden hazırlanıyor.

Kahve Dünyası’nın en çok tercih edilen lezzetlerinden Türk Kahvesi,yüzde 40 oranında bitter çikolata içeren, içinde hiçbir aroma verici bulundurmayan yeni ‘Çikolatalı’ çeşidiyle benzersiz bir lezzet deneyimi yaşatıyor.

Birbirinden lezzetli ev yapımı tadında pastalar ve taptaze sandviçlerin yanı sıra koruyucu ve boya içermeyen, özenle hazırlanan dondurmalar dayazın favori lezzetleri arasında yer alıyor.

Konseptinde yer alan ortak çalışma alanları ile de dikkat çeken Kahve Dünyası Kıyı İstanbul, açık havada çalışmayı tercih eden misafirlerine de ev sahipliği yapıyor.

Kahve Dünyası Hakkında 

Yarım asırdır kahve – kakao ticareti yapan ve 30 yıla yaklaşan çikolata deneyimi bulunan Altın marka Grubu’nun bir üyesi olan Kahve Dünyası, ilk mağazasını İstanbul’un Eminönü semtinde açtı. Misafirperverliği ve ikram kültürüyle kısa sürede sektörün öncü markalarından biri haline gelen Kahve Dünyası günümüz itibarıyla Türkiye’nin coğrafi penetrasyonu en yüksek kahve ve çikolata zinciridir.

Yurt içinde 200’ü aşkın mağaza olmak üzere 600’e yakın satış noktası, yurt dışında ise 14 mağazası bulunan Kahve Dünyası, her gün 100 bini aşkın misafirine hizmet vermektedir.

Tüm mağazalarının işletmesini üstlenerek kalitesini garanti altına alan Kahve Dünyası aynı zamanda, kahve, çikolata, dondurma, unlu mamul ve fit lezzetlerden oluşan bini aşkın lezzetini Türkiye’de benzeri olmayan kahve mağazacılığı anlayışıyla misafirlerine sunmaktadır. “Hepimizin Ortak Noktası” söylemiyle faaliyetlerini sürdüren Kahve Dünyası’nın kurumsal sosyal sorumluluk projelerini bir araya getirdiği budunyahepimizin.org isminde bir platformu bulunmaktadır. 

binance
Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 1
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Kişisel ve kurumsal markalaşma üzerine uzun yıllar çalıştıktan sonra, Sektor News Haber kanalını kurmaya karar verdim.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir