1. Anasayfa
  2. Fuar & Etkinlik

Expomed Eurasia

Expomed Eurasia
Expomed Eurasia
0

Expomed Eurasia, her yıl İstanbul’da düzenlenen, Avrasya’nın önde gelen medikal ve sağlık fuarıdır. Fuar, sağlık sektöründe faaliyet gösteren birçok uluslararası ve yerli şirketin katılımıyla gerçekleşmektedir.

Expomed Eurasia‘da, sağlık sektörüne yönelik birçok ürün ve hizmet sergilenmektedir. Bu ürün ve hizmetler arasında tıbbi cihazlar, tıbbi ekipmanlar, laboratuvar malzemeleri, cerrahi malzemeler, diş hekimliği ekipmanları, sağlık turizmi ve danışmanlık hizmetleri yer almaktadır.

Fuar, sağlık sektöründeki son gelişmelerin ve teknolojik yeniliklerin tanıtımı için bir platform sağlamaktadır. Ayrıca, sağlık sektöründeki profesyonellerin bir araya gelerek fikir alışverişi yapması ve işbirliği imkanlarına yönelik bir fırsat sunmaktadır.

Avrasya’nın lider medikal ve sağlık fuarı Expomed Eurasia, 23 binden fazla sektör profesyonelini ağırladı

İstanbul’daki Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 16-18 Mart tarihlerinde, 30’uncu kez kapılarını açan Avrasya’nın lider medikal ve sağlık fuarı Expomed Eurasia, 700’ün üzerinde yerli ve yabancı firmanın katılımıyla gerçekleşti. Büyük ilgi gören fuarı, üç gün boyunca 120’den fazla ülkeden 4.718, Türkiye içinden 18.642, toplamda ise 23.360 sektör profesyoneli ziyaret etti.

Başlıklar

Reed Tüyap Fuarcılık tarafından düzenlenen 30. Expomed Eurasia Fuarı, 700’ün üzerinde yerli ve yabancı medikal firmanın katılımı ile 16-18 Mart tarihleri arasında İstanbul, Büyükçekmece’deki Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. 

Uluslararası ziyaretçiler fuara akın etti

 Reed Tüyap Genel Müdürü Berkan Öner, Expomed Eurasia Fuarı’nın medikal alanında Türkiye’de kesintisiz olarak düzenlenen tek ihtisas fuarı olduğunu belirterek, “Fuarımız ilk günden itibaren büyük ilgi gördü. Üç gün boyunca 120’den fazla ülkeden 23.360 sektör profesyonelini ağırladık. Türkiye’deki medikal endüstrisini uluslararası bir pazarda geniş bir coğrafyaya bu fuar vesilesiyle tanıtmış olduk” diye konuştu.
Fuarda yer alan İnovasyon Alanı’nda ziyaretçiler, medikal alandaki en yenilikçi ürün ve hizmetleri yakından inceleme fırsatı yakaladı. Expomed Eurasia Fuarı’nda elektro medikal ekipmanlar, laboratuvar teknolojileri, ortopedi – fizik tedavi – rehabilitasyon ürünleri, hastane yapı ve medikal sarf malzemeleri ile reçetesiz satılan vitamin ve gıda takviyeleri alanlarında yerli ve yabancı katılımcı firmaların en son medikal ürün ve teknolojileri sergilendi.

 

2020 yılından beri hibrit formatta düzenlenen Expomed Eurasia, 2023 yılında da hem online hem de fiziki olarak organize edildi. Bu sayede katılımcı firmalar, potansiyel müşterileri ile 16-18 Mart tarihlerindeki fiziki fuarın yanı sıra online iş ağı platformu “Business Connect Programı” üzerinden 13-17 Mart 2023 tarihlerinde “Distribütör Günleri” kapsamında dijital olarak bir araya geldi.  Fuar sonrası dönemde ise “Online İş Bağlantıları” kapsamında katılımcılar ve ziyaretçiler online olarak 20 Mart-3 Nisan 2023 tarihleri arasında da iletişimde kalabilecekler.  

Depremzedeler unutulmadı

Expomed sektörel katkılarının yanında sosyal bir amaca da hizmet etti. Deprem sonrasında düzenlenen bütün Tüyap fuarlarında olduğu gibi Expomed Eurasia süresince fuar giriş biletlerinden ve otoparklardan elde edilen gelir, deprem bölgesindeki vatandaşlarımıza aktarılacak. 

2024 Fuarının tarihini takviminize şimdiden not edin!

30 yıldır kesintisiz devam eden Expomed Eurasia Fuarı, İstanbul’u medikal dünyanın ticaret merkezi haline getirmeye devam edecek. 2024 yılında fuar, 25-27 Nisan tarihleri arasında her zamanki adresi olan Büyükçekmece, İstanbul’daki Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 31. defa düzenlenecek. 

TÜYAP Hakkında: 

Tüyap, Türkiye’nin ilk fuarcılık şirketi olarak 1979’da Bülent Ünal tarafından kuruldu. Türkiye’de fuarcılığın gelişiminin öncüsü olan Tüyap Fuarcılık Grubu kuruluşundan bugüne kadar yurt içinde 1.881, yurt dışında ise 40 ülkede 207 fuar gerçekleştirdi. Geride bıraktığı 43 yılda Tüyap, 128 ülkeden 350 bin 158 firmaya hizmet verdi ve düzenlediği fuarlarda 219 ülkeden 69 milyon 878 bin 472 ziyaretçiyi ağırladı.  Çin, Rusya ve Afrika’da ilk Türk ihraç ürünleri fuarlarını organize eden şirket, halen yılda ortalama 10 yurt dışı fuara Türk milli katılımı organize ediyor. Türkiye’de kendi fuar merkezine sahip tek özel sektör fuarcılık kuruluşu olan Tüyap, profesyonel kadrosu ve 100’ü aşkın meslek örgütü ile uzun vadeli iş birlikleri yaparak, Türkiye’de sahip olduğu ve işlettiği 6 fuar merkezi ve 4 ülkede sahip olduğu uluslararası ofisi ile düzenli ihtisas fuarları gerçekleştiriyor. Tüyap Fuarcılık Grubu, dijital olanaklarını da seferber ederek hibrit fuarlar düzenlemeyi sürdürüyor. 

binance
Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Kişisel ve kurumsal markalaşma üzerine uzun yıllar çalıştıktan sonra, Sektor News Haber kanalını kurmaya karar verdim.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Kuaförler Derneği

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir