Dell üstün oyun deneyimi
Dell üstün oyun deneyimi
0

Oyun deneyimini bir üst seviyeye taşımak için tasarlanan Dell 32 4K UHD Oyun Monitörü (G3223Q).

Hem PC’de hem de son çıkan konsollarda yoğun grafik içeren oyunları destekleyerek en güncel bağlantı net görüntü kalitesi sunuyor.

Dell 32 USB-C grafik yoğun oyunlar, RPG simülasyon için kusursuz bir deneyim yaşatmak üzere büyüleyici görüntüler USB-C bağlantısı sunuyor.

Simülasyon oyunları için kusursuz bir deneyim

QHD çözünürlüğe ve VESA DisplayHDRTM 400 sertifikasına sahip monitör, oyun oynarken gerçeğe yakın görüntüler sunuyor.

Fast IPS ekran ayrıca PC’lerde 165Hz değişken yenileme hızı ve konsol oyunları için 120Hz’e kadar yenileme hızı.

1 ms tepki süresi, AMD FreeSyncTM Premium Pro ve NVIDIA G-Sync uyumluluğu ile akıcı ve kesintisiz bir oyun deneyimi sağlıyor.

15W güç çıkışına sahip USB-C bağlantısı, kablo yönetiminde kolaylık sağlıyor.

Uzun süreli oyunlar sırasında gerçekçi renkleri korurken zararsız mavi ışık emisyonlarını azaltan TUV sertifikalı ComfortView Plus özelliğine sahip.

Dell Technologies, daha üstün bir oyun deneyimi sunmak için gelişmiş netlik sağlayan ve sorunsuz bağlantı özelliğine sahip iki yeni Dell oyun monitörünü tanıttı.

4K Ultra HD çözünürlüğe, Fast IPS özelliğine ve VESA DisplayHDRTM 600 sertifikasına sahip olan monitör üstün netlik ve keskin ayrıntılar sağlıyor.

Sektörün öncüsü olmaya devam edeceğiz

Oyun deneyimini bir üst seviyeye taşımak için tasarlanan Monitörlerimiz, aynı zamanda yüksek renk ve gelişmiş netliğe sahiptir. Alanında tüm monitör firmalarını geride bırakan ürünümüz beğeninize sunulmuştur.

Oyunlar için 144Hz değişken yenileme hızı HDMI 2.1 bağlantısı ile konsol oyunları için 120Hz’e kadar yenileme hızı akıcı oyun deneyimi.

Monitör ayrıca AMD FreeSync™ Premium Pro teknolojisini de destekliyor. Monitörde bulunan yeni “Oluşturucu” modu, hassas renk doğruluğuna ihtiyaç duyan geliştiriciler için ideal.

Fiyat Bilgisi ve Satışa Sunulma Tarihi

Dell 32 4K UHD G3223Q Oyun Monitörü için, tavsiye edilen perakende fiyatı 730.00 $ (KDV hariç) olmak üzere META bölgesinde ön sipariş oluşturulabilir.
Dell 32 USB-C G3223D Oyun Monitörü için, tavsiye edilen perakende fiyatı 450.00 $ (KDV hariç) olmak üzere META bölgesinde ön sipariş oluşturulabilir.

Dell markası hakkında bilgi
Michael Dell, şirketi 1984 yılında Austin, Texas’ta kurdu. Bilgisayar sistemlerini müşterilere doğrudan satarak ihtiyaçlarını karşılamak için en etkili bilgi işlem çözümlerini sunabileceğimiz gibi benzeri görülmemiş bir fikirle kurdu.

binance
Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Kişisel ve kurumsal markalaşma üzerine uzun yıllar çalıştıktan sonra, Sektor News Haber kanalını kurmaya karar verdim.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Günsan Hakkında

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir