1. Anasayfa
  2. Ödül Törenleri

Cumhuriyet’in 100. yılında Sanayi ve İş Birliği Ödülü

Cumhuriyet’in 100. yılında Sanayi ve İş Birliği Ödülü
Cumhuriyet’in 100. yılında Sanayi ve İş Birliği Ödülü
0

İnci GS Yuasa’ya Cumhuriyet’in 100. yılında Sanayi ve İş Birliği Ödülü

İnci GS Yuasa, Celal Bayar Üniversitesi öncülüğünde, Manisa AR-GE ve Tasarım Merkezleri İş Birliği Platformu (MATİP), Üniversite Sanayi İş Birliği Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi (ÜSİTEM) ve Manisa Teknokent tarafından gerçekleştirilen 5. Ulusal Üniversite Sanayi İş Birliği Ar-Ge ve İnovasyon Kongresi’nde Ar-Ge çalışmaları ile önemli bir ödüle daha layık görüldü. 

İnci Holding ve Japon akü devi GS Yuasa’nın iştiraki İnci GS Yuasa, teknoloji odağındaki çalışma ve Ar-Ge iş birliklerini hız kesmeden sürdürürken, bu çalışmaların karşılığını layık görüldüğü ödüllerle almaya devam ediyor. 

İnci GS Yuasa son olarak, Manisa Celal Bayar Üniversitesi öncülüğünde, Manisa AR-GE ve Tasarım Merkezleri İş Birliği Platformu (MATİP), Üniversite Sanayi İş Birliği Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi (ÜSİTEM) ve Manisa Teknokent tarafından gerçekleştirilen 5. Ulusal Üniversite Sanayi İş Birliği Ar-Ge ve İnovasyon Kongresi’nde Cumhuriyetin 100. Yılında Sanayi ve İş Birliği Ödülleri kapsamında, DEFAM-Araştırma Alt Yapısı İş Birliği Ödülü‘nü almaya hak kazandı. İnci GS Yuasa’nın ödülü, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Dr. Çetin Ali Dönmez tarafından İnci GS Yuasa Ar-Ge Merkezi Bölüm Müdürü Sibel Eserdağ’a takdim edildi. 

“Ar-Ge çalışmalarımız kapsamında, üniversite sanayi iş birliklerine ayrı bir önem atfediyoruz”

Ulusal Üniversite – Sanayi İş Birliği kapsamında yapılan Ar-Ge çalışmaları sayesinde bu özel ödüle layık görülmekten dolayı çok mutlu olduklarını belirten İnci GS Yuasa Ar-Ge Merkezi Bölüm Müdürü Sibel Eserdağ, “Ar-Ge çalışmalarımız kapsamında, üniversite ve sanayi iş birliklerine ayrı bir önem atfediyoruz. Ülkemizdeki otomotiv tedarik sanayinin gelişimine katkı sunmaya devam ederken, gerçekleştirdiğimiz iş birlikleri ile yeni teknolojilerdeki tecrübelerimizi sektörümüzün önde gelen kurumlarıyla paylaşarak güçlerimizi birleştiriyoruz. Manisa Celal Bayar Üniversitesi DEFAM – Deneysel Fen Bilimleri Uygulama ve Araştırma Merkezi ile gerçekleştirdiğimiz ortak çalışmalarımızın neticesinde de Cumhuriyetin 100. Yılında Sanayi ve İş Birliği Ödülleri kapsamında, DEFAM-Araştırma Alt Yapısı İş Birliği Ödülü’nün sahibi olduk. Çalışma arkadaşlarımızın birbirinden değerli projeleri sayesinde böylesine önemli bir başarıya imza attık. Bu ödüle hak kazanmamızda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımızı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz. İnci GS Yuasa olarak, 40. kuruluş yıl dönümümüzü kutladığımız 2024 yılında üniversite ve sanayi iş birliklerimizi artırmaya, hep birlikte ülkemizin ve otomotiv sanayimizin dünyada hak ettiği yere ulaşması için çaba göstermeye devam edeceğiz” diye konuştu. 

5. Ulusal Üniversite Sanayi İş Birliği Ar-Ge ve İnovasyon Kongresi’nin açılışına MATİP Yürütme Kurulu Başkan Yardımcısı unvanıyla katılan İnci GS Yuasa Araştırma ve Test Birim Müdürü Dr. Alper Turhan kongrede protokol konuşması ile katılımcılara seslenirken, İnci GS Yuasa mühendisleri Anıl Akanalçı, İhsan Can Şengür ve Hasan Berkay Doğan ise Ar-Ge ve inovasyon özelindeki çalışmalarını katılımcılara aktardılar.

İnci GS Yuasa Hakkında

Akü sektöründe üretim ve satış faaliyetleri yürüten İnci GS Yuasa, İnci Holding ve GS Yuasa iştirakidir. Manisa’daki üç fabrikası ve 1.000 çalışanı ile Türkiye’nin en büyük akü üreticisi konumundadır. Tüm süreçlerinde mükemmelliği ilke edinen İnci GS Yuasa, tüketici odaklı yaklaşımı ve geliştirdiği yeni teknolojilerle 6 kıtada 80’in üzerinde ülkede ürün ve hizmetlerini tüketicilere ulaştırmaktadır.  İnci GS Yuasa, yurt içinde 110 ana bayi, 150 enerji uzmanı, 260 yetkilendirilmiş servisi ve 4 bin 400 perakende satış noktası ile faaliyet göstermektedir. Uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance tarafından hazırlanan “Türkiye’nin En Değerli Markaları 2022” listesinde de İnci Akü en değerli akü markası seçilmiştir. Sektörün ilk Ar-Ge merkezini kuran İnci GS Yuasa, yenilikçi bakış açısı ve teknolojik ürünleriyle sektöre ve paydaşlarına değer katar, sürdürülebilir çevre yaklaşımı ile en güvenilen enerji depolama şirketi olma vizyonuyla çalışır. 

binance
Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Kişisel ve kurumsal markalaşma üzerine uzun yıllar çalıştıktan sonra, Sektor News Haber kanalını kurmaya karar verdim.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir