ADIDAS YENİ NESİL PREDATOR İKONLARI
ADIDAS
0

ADIDAS YENİ NESİL PREDATOR İKONLARI İÇİN TASARLANAN GENERATION PRED’I TANITIYOR

adidas, yeni nesil Predator ikonlarını kutlamak için tasarlanan ve sınırlı sayıda üretilen Generation Pred’i cesur yeni renk seçenekleriyle tanıtıyor. Geleceğin efsanelerini sahada öne çıkarmak amacıyla tasarlanmış kramponlar, canlı solar yeşili ve pembemsi tonlarıyla Predator serisinin hayvansever doğasına ve oyuncuların gol avındaki kararlılığına uygun, leopardan esinlenilen bir grafikle gururla sunuluyor.

Generation Pred, bağcıklı ve bağcıksız versiyonlarıyla yeni nesil futbolcular için dinamik performans sağlamak üzere tasarlandı. Kramponlar, bu sezonun Predator’larının belirgin tasarım özelliklerini taşıyor – iç orta tarafında tutucu Strikeskin yüzgeçler, doğru şut için optimize edilmiş Hybridtouch üst kısım ve ekstra stabilite için tam boy Controlframe 2.0 taban bulunuyor.

Generation Pred, Alessia Russo, Evan Ferguson, Khvicha Kvaratskhelia ve Lena Oberdorf gibi geleceğin Predator ikonları tarafından giyilecek ve ilk kez 2-3 Mart tarihlerinde sahada görülecek.

adidas Futbol Hakkında

adidas futbolda dünya lideridir. FIFA World Cup™, UEFA Avrupa Şampiyonası ve UEFA Şampiyonlar Ligi gibi dünyanın en önemli futbol turnuvalarının resmi tedarikçisidir.

Adidas ayrıca Real Madrid, Manchester United, Arsenal, FC Bayern Münih ve Juventus gibi dünyanın en iyi kulüplerinden bazılarının sponsorluğunu yapmaktadır. adidas ayrıca Leo Messi, Jude Bellingham, Mohamed Salah, Pedri, Florian Wirtz, Alessia Russo, Paulo Dybala, Lena Oberdorf, Gabriel Jesus, Roberto Firmino, Joao Felix, Serge Gnabry, Manuel Neuer Karim Benzema, Vivianne Miedema, Mary Fowler, Wendie Renard gibi birçok dünyaca ünlü sporcunun sponsorudur.

binance
Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Kişisel ve kurumsal markalaşma üzerine uzun yıllar çalıştıktan sonra, Sektor News Haber kanalını kurmaya karar verdim.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
FIELD IMMERSION PROJE

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir