1. Anasayfa
  2. Şirket Haberleri

Address Istanbul ’a üst düzey atama!

Address Istanbul ’a üst düzey atama!
Lider Düzgün
0

Address Istanbul’a üst düzey atama! Address Istanbul’un Otel Müdürü Lider Düzgün oldu. Emaar Hospitality Group’un uluslararası lüks otel zincirinin Anadolu Yakası’nda hizmet veren oteli Address Istanbul Otel Müdürlüğü’ne Lider Düzgün atandı.

İki yıl boyunca Address Istanbul’un Finans Direktörlüğünü yapan Lider Düzgün, kariyer yolculuğuna Address Istanbul’ un Otel Müdürü olarak devam edecek.

Dubai merkezli Emaar Hospitality Group’un uluslararası lüks otel zinciri Address Hotels + Resorts’un Türkiye yatırımı Address Hotel Istanbul‘un Otel Müdürü Lider Düzgün oldu. 2021 yılından itibaren Address Istanbul’un Finans Direktörlüğü görevini üstlenen Lider Düzgün,  kariyerine 2002 yılında Robinson Club Nobilis Otel’de Satınalma Departmanı’nda başladı.

Sırasıyla Robinson, Mardan Palace, Rixos, Pera Palace Jumeirah gibi turizmin gözde otellerinde çeşitli pozisyonlarda görev alan Lider Düzgün, 2013-2019 yılları arasında Shangri-La  Bosphourus Istanbul Finans departmanın’da Finans Direktör Yardımcısı olarak çalışmış ,en son  2019 -2021 yılları arasında Shangri-La Bosphorus Istanbul’da Finans Direktörü olarak çalıştı.

Lider Düzgün Address Istanbul’da 2021 yılında başlamış olduğu Finans Direktörü görevinden 2023 Kasım ayı itibari ile Address Istanbul’un Otel Müdürü olarak atandı.  

Address Istanbul Hakkında:

Emaar Türkiye tarafından hayata geçirilen Address Istanbul, Emaar Hospitality Group bünyesindeki uluslararası otel zinciri Address Hotels + Resorts’un İstanbul’daki yeni oteli. 5 yıldızlı zincir otel, Anadolu yakasının ilk ve tek lüks oteli olma unvanına sahip. Address Istanbul iş, tatil ve grup seyahatleri için birinci sınıf lüks yaşam deneyimi ile sektöre yeni bir kimlik kazandırıyor. 

Dünyanın en büyük gayrimenkul geliştirme şirketlerinden biri olan EMAAR’ın Türkiye’de 3 büyük projesi bulunuyor.

Bunlardan en büyüğü olan Emaar Square, farklı yaşam tarzlarının ihtiyaçlarına uygun olarak çeşitlendirilen binalarıyla modern alternatifler sunuyor. Alışveriş Merkezi, Residences, Offices, Heights ve Address Istanbul ile hizmet veren Emaar Squar, sunduğu ayrıcalıklarla Anadolu Yakasının gözde ve lüks yaşam merkezi olarak konumlanıyor.

Emaar Türkiye Hakkında: 

1997 yılında Dubai’de kurulan Emaar Properties dünyanın en önde gelen gayrimenkul yatırım ve geliştirme şirketlerinden biri olarak global ölçekli yatırımları ile gayrimenkul geliştiriyor.

Bunun yanı sıra turizm ve eğlence, otel ve tatil köyleri, alışveriş merkezleri, perakende, ticari kiralama ve teknoloji sektörlerinde de faaliyet gösteriyor. 2006 yılından bu yana ülkemizde de faaliyet gösteren Emaar Türkiye’nin  ilk projesi olan Toskana Vadisi, Büyükçekmece Gölü ve Marmara Denizi’nin muhteşem manzarasına sahip 500 konuttan oluşuyor.

Rixos’la birlikte hayata geçirdiği The Land of Legends Theme Park projesi, 2016’dan bu yana Antalya’da hizmet veriyor.

Emaar’ın Türkiye’deki 3. ve en büyük projesi ise İstanbul’un Anadolu yakasında yer alan Emaar Square. Çamlıca’daki dev karma projenin alışveriş ve yaşam merkezi Emaar Square Mall, farklı yaşam tarzlarının ihtiyaçlarına uygun olarak çeşitlendirilen Residences, Heights, Address Residence Istanbul, Address Residence Skyview Istanbul kategorilerde toplam 1073 konut bulunuyor.

Emaar’ın lüksün ötesinde bir hizmet anlayışı sunan otel zinciri Address Hotel ise 2021 yılının yaz aylarında misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor. iş dünyası

binance
Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Kişisel ve kurumsal markalaşma üzerine uzun yıllar çalıştıktan sonra, Sektor News Haber kanalını kurmaya karar verdim.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir