1. Anasayfa
  2. Kültür, Sanat ve Tasarım Sektörü

Zorlu PSM’de Bu Hafta


0

Zorlu PSM’de Bu Hafta; 22-28 Ağustos

Zorlu PSM’de bu hafta, Norveçli progresif black metal grubu Borknagar, yıldızlar topluluğu kadrosuyla Türkiye’de ilk kez %100 Studio’da konser veriyor.

Yazın coşkusunu açık havada çıkarmak isteyenler için Vestel Amfi’de etkinlikler de tüm hızıyla devam ediyor. Perküsyon eşliğinde DJ performans ve muhteşem dans şovları izleyeceğimiz “Flashback 90’lar Türkçe Pop Gecesi”nden sürdürülebilirlik kavramıyla bağdaşan farklı temalarda farkındalık uyandıracak filmler yer alacak. “Akıllı Hayat Sinema Günleri” ile Türkiye’de stand-up komedi kültürünün yaygınlaşmasını amaçlayan komedi kulübü TuzBiber stand up şovuna kadar birçok etkinlik Zorlu PSM’nin eşsiz atmosferinde sizleri bekliyor.

22 AĞUSTOS DJ EVENT: LEVENT ERİM VESTEL AMFİ 19.00

Deneyimli radyocu Levent Erim, 80’li ve 90’lı yıllardan ilhamla hazırladığı setiyle 22 Ağustos akşamı Vestel Amfi’de! Radyoculuk hayatının 30. senesini kutlayan Levent Erim dünyadaki müzik akımları gelişiminin yakın şahitlerinden ve takipçilerinden birisi.

38 senelik DJ performanslarında genelde 80’li ve 90’lı senelerin şarkılarına yer verirken her zaman ana amacı kitlelerin eğlenmesi olmuştur.

Zorlu PSM performansında Levent Erim sizlere yıllar içinde yolculuk ve eğlenceli, dans dolu 2 saat vaat ediyor.

Kapı Açılış: 17.00

Happy Hours: 17.00- 19.00 

Etkinlik: 19.00

Önemli Bigilendirme: Ücretsiz gerçekleşecek bu etkinlik için kayıt yaptırmanız gerekmeden etkinlik alanına direkt giriş yapabilirsiniz.

23 AĞUSTOS TuzBiber VESTEL AMFİ Saat: 21.00

2015’ten bu yana düzenlediği Açık Mikrofon geceleri ile sahnelerini stand-up komedi yapmak isteyen herkese açan ve Türkiye’de stand-up komedi kültürünün yaygınlaşmasını amaçlayan komedi kulübü TuzBiber, düzenlediği özel gecelerde de komedyenleri seyirciler ile buluşturmaya devam ediyor.

TuzBiber dijital platformlarda içerik üretmeye devam ederken, sahnemizde ağırladığımız komedyenlerimiz ise şaka defterlerini doldurmayı sürdürüyor.

MC: Engin Türkoğlu 

İstiklal Akarsu 

Çağla Alkan 

Caner Omur

Kapı Açılış: 17.00

Happy Hours: 17.00- 19.00 

Etkinlik: 21.00

Önemli Bigilendirme: Ücretsiz gerçekleşecek bu etkinlik için kayıt yaptırmanız gerekmeden etkinlik alanına direkt giriş yapabilirsiniz.

25 AĞUSTOS BORKNAGAR %100 STUDIO Saat: 21.00

Norveçli progresif black metal grubu Borknagar, yıldızlar topluluğu kadrosuyla Türkiye’de ilk kez %100 Studio’da! 1995 yılında kurulan ve kuruluşundan bu yana kadrosunda Dimmu Borgir, Ulver, Enslaved, Gorgoroth, Immortal, Arcturus, Leprous, Vintersorg gibi tarzın en önemli gruplarından müzisyenleri barındırdı.

Norveçli Progresif Black Metal grubu BORKNAGAR, Duality ve Vera Müzik organizasyonuyla Türkiye’de ilk kez 25 Ağustos Perşembe akşamı %100 Studio’da olacak!

Kapı Açılış: 20.00 

Etkinlik: 21.00

Bilet Fiyatları:

Genel Giriş: ₺250,00

25 AĞUSTOS AKILLI HAYAT SİNEMA GÜNLERİ RADIOACTIVE VESTEL AMFİ Saat: 21.00

“Radyoaktif”, iki dalda birden Nobel Ödülüne layık görülen tek bilim insanı olan Marie Curie’nin, tutkulu ilişkileri, çığır açan buluşları ve bu buluşların onu ve dünyayı bekleyen sonuçlarıyla birlikte, izleri asla silinmeyecek hikâyesine doğru çıkılan bir yolculuk.

Marie Curie’nin kendisi gibi bilim insanı olan Pierre Curie ile tanışıp evlenmesinden sonra radyoaktiviteyi keşfeden çift, bilimi yepyeni bir yola sokar.

Curie’lerin dünyayı değiştiren dehaları ve kazandıkları Nobel Ödülü, özverili çifti uluslararası çapta ilgi odağı yapar. Oscar adayı yönetmen Marjane Satrapi ve yine Oscar adayı oyuncu Rosamund Pike, Curie’nin çalışmalarının, dönüştürücü etkileri ve tehlikeli yan ürünleriyle 20. yüzyıla ve hayatlarımıza nasıl şekil verdiğini cesur bir tasvirle anlatıyor.

Kapı Açılış: 17.00

Happy Hours: 17.00- 19.00 

Film Gösterimi: 21.00

Önemli Bigilendirme: Ücretsiz gerçekleşecek bu etkinlik için kayıt yaptırmanız gerekmeden etkinlik alanına direkt giriş yapabilirsiniz.

26 AĞUSTOS DJ EVENT: TAN ATALAR VESTEL AMFİ Saat: 19.00

Kariyerinin ilk adımlarını elektronik dans müziği etrafında şekillenen tarzıyla 90’lı yılların başında atan Tan Atalar, 29, Millenium, Fly Inn, Jukebox, 2019, Cantina, Crystal, Babylon, Indigo gibi sayısız mekânda resident ve guest DJ olarak çalarak kitlelerle buluşmayı sürdürüyor. 90’lı yıllarda yükselişe geçen elektonik müzik dalgasından etkilenip bu türde Türkiye’de müzik yapan ilk DJ’ler arasında yer alan Tan Atalar, 26 Ağustos akşamı Vestel Amfi’de!

Kapı Açılış: 17.00

Happy Hours: 17.00- 19.00 

Etkinlik: 19.00

Önemli Bigilendirme: Ücretsiz gerçekleşecek bu etkinlik için kayıt yaptırmanız gerekmeden etkinlik alanına direkt giriş yapabilirsiniz.

27 AĞUSTOS FLASHBACK 90’LAR TÜRKÇE POP GECESİ VESTEL AMFİ Saat: 19.00

Zaman tüneline giriyoruz, eskilere gidiyoruz, sesimiz kısılana kadar şarkılar söylüyoruz, ayaklarımız ağrıyana kadar dans ediyoruz! Neyden mi bahsediyoruz? Flashback 90’lar Türkçe Pop Gecesi’nden! Perküsyon eşliğinde DJ performans ve muhteşem dans şovları izleyeceğiniz 27 Ağustos, Zorlu PSM’nin gözde açık hava mekanı Vestel Amfi’de gerçekleşecek partinin etkisinden uzun süre çıkamayacaksınız.

Kapı Açılış: 17.00

Happy Hours: 17.00- 19.00 

Etkinlik: 19.00

Bilet Fiyatları:

Genel Satış: ₺77,00

Zorlu Performans Sanatları Merkezi

Zorlu Performans Sanatları Merkezi (Zorlu PSM), 9 yıldır ilham verici sanat deneyimleri yaratarak ve dünya sanatına ev sahipliği yaparak daha çok insana sanatı keşfetmeleri ve sanatla dönüşmeleri için ilham veriyor!

Ulusal ve uluslararası kültürel iş birlikleri, seçkin kurum ve sanatçılarla olan ortak çalışmalarıyla sanatseverler ve yeni sanat izleyicileri için özgür, yaratıcı, dönüştüren ve geliştiren bir sahne yaratıyor.

Bugünün sanatçıları ile birlikte yarının sanatçılarına da hayal dünyalarını geliştirecek yaratıcı fırsatlar sunuyor, sanatın büyüleyici yolculuğunda onlara destek oluyor! 9. sezona “Dünyan Değişsin” mottosuyla başlayan ve 9 yıldır kültür sanat ve eğlence hayatının buluşma noktası olan Zorlu PSM sanata gönülden bağlı, yaklaşık 150 çalışanıyla birlikte yenilenmeye ve sürprizler sunmaya devam ediyor.

Bugüne kadar 4 milyondan fazla sanatseveri ağırlayan Zorlu PSM, Türkiye’deki kültür sanat faaliyetlerinin yaklaşık yüzde 15’ini gerçekleştiriyor.

Dünyaca ünlü müzikallerden, dünya çapındaki müzisyenlere, büyük prodüksiyonlu tiyatrolardan tek kişilik büyüleyici oyunlara kadar uzanan nitelikli performansları sanatseverlerle buluşturan Zorlu PSM, 9. sezonunda yaklaşık 800 etkinlikle 500 bin kişiden fazla misafir ağırlamayı hedefliyor.

Dünya standartlarında çok amaçlı sanat merkezi olarak tasarlanan ve global bir sahne olma vizyonuyla hareket eden PSM, yenilikçi, dinamik, güncel, güvenilir, eğlenceli, çok sesli kapsayıcı, iddialı, sıra dışı yapısıyla performans sanatları merkezi olmanın ötesine geçerek kültür sanat sektörünün gelişimine katkı sağlıyor.

Zorlu PSM, 7 farklı mekanda benzersiz bir kültür-sanat deneyimi sunuyor.

Diğer Kültür sanat etkinliklerinden bilgi alabilmeniz için >>>

binance
Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Kişisel ve kurumsal markalaşma üzerine uzun yıllar çalıştıktan sonra, Sektor News Haber kanalını kurmaya karar verdim.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir