1. Anasayfa
  2. Şirket Haberleri

Yemeksepeti’nden Avrupa’ya Stratejik Transfer

Yemeksepeti’nden Avrupa’ya Stratejik Transfer
Hande Yalgın

Yemeksepeti’nden Avrupa’ya Stratejik Transfer. Hande Yalgın, Delivery Hero Avrupa’da Yeni Göreviyle Köprü Oluşturacak

Yemeksepeti İnsan ve Kültür Genel Müdür Yardımcısı Hande Yalgın, Avrupa’da önemli bir göreve adım atıyor. Yemeksepeti’nde İnsan ve Kültür süreçlerinde uygulama sorumluluğunu sürdürecek olan Hande Yalgın, Delivery Hero Avrupa’dan sorumlu İK İş Ortağı, İK Sistemleri ve Analitiği Kıdemli Direktörü olarak atandı. Bu atama, Yemeksepeti ve Delivery Hero’nun yetenek yönetimi konusundaki bilgi birikimi ve deneyimini birleştirmeyi amaçlıyor.

Türkiye’de hızlı ticaretin öncü markası Yemeksepeti’nden Avrupa’ya önemli bir transfer duyuruldu. Yemeksepeti İnsan ve Kültür Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmakta olan Hande Yalgın, Yemeksepeti’nin çatı şirketi Delivery Hero’nun Avrupa bölgesinde İnsan Kaynakları İş Ortağı, İK Sistemleri ve Analitiği Kıdemli Direktörü görevini üstlendi. 

Atamanın arkasındaki strateji, Yemeksepeti ve Avrupa’daki bilgi birikimini ve deneyimi birleştirerek Yetenek Kazanımı, Yetenek Geliştirme, İnsan & Kültür Sistemleri ve Analitiği fonksiyonlarının ölçeğini bölge organizasyonunda değerlendirip, ülke özelindeki uygulamalara İK İş Ortaklığı altında odak yaratmayı amaçlıyor. Bu yeni yapı, Delivery Hero Avrupa ve Yemeksepeti ekiplerinin uzmanlık alanlarını geliştirmelerine ve birlikte büyümelerine katkı sağlayacak.

Özellikle İnsan & Kültür İş Ortağı (People Partner) ekibinin mevcut tasarımı, Yemeksepeti’nin özgün kurum kültürünü korurken, Avrupa’daki Delivery Hero ekipleri ile uyumlu bir şekilde çalışmasını hedefliyor.

Her iki organizasyonun da insan kaynakları stratejilerini güçlendirecek ve bölgesel operasyonlar için yenilikçi çözümler üretmelerine olanak tanıyacak olan bu atama, her iki organizasyon arasında güçlü bir iş birliği ve bilgi alışverişi oluşturarak, çalışan memnuniyetini ve iş verimliliğini artırma konusunda da işlev görecek.

binance
Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Kişisel ve kurumsal markalaşma üzerine uzun yıllar çalıştıktan sonra, Sektor News Haber kanalını kurmaya karar verdim.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir