1. Anasayfa
  2. Şirket Haberleri

Yapı Kataloğu

Yapı Kataloğu
YAPI KATALOĞU

Yapı Kataloğu’ndan Mimarların İlgi Alanlarına Odaklanan Bir Proje: Mimarın Derdi

Yapı Kataloğu, Mimarlar Rehberi projesi ve rehberdeki mimarlarla geliştirdiği projelerine bir yenisini ekliyor. Mimarların meraklarına, ihtiyaçlarına odaklanarak bu ilgi alanlarını tartışmaya açıyor.

Mimarın Derdi Yapı Kataloğu, “Mimarın Derdi” adını verdiği anket vasıtasıyla, mimarlık ofislerinin öne çıkan yönlerini ve uzmanlık alanlarını anlamayı, bu sayede mimarlara daha etkili ve doğru bir şekilde ulaşabilmeyi hedefliyor.

“Mimarın Derdi” anketi, mimarlık ofislerini daha yakından tanımak için bir taraftan, “en sık çalıştıkları yapı tipolojileri, projelerinde olmaz olmaz yapı malzemeleri, ofisi diğer mimarlık ofislerinden ayıran noktalar” gibi sorular yöneltirken, diğer taraftan ise, “mesleki gelişim adına en sık takip ettiği konular, sektör dışı ilgi alanları, hangi sektör dışı ekiple bir araya gelmek istedikleri” gibi sorular ile ofislerin ilgi alanlarına odaklanıyor. Bu sorulara verilen yanıtların bazıları herkese açık olacakken, bazıları ise Yapı Kataloğu’na ve projelerine ışık tutacak bir altyapıyı oluşturacak. Anketin temel amacını ise, mimarların kendine dert edindiği noktaları belirleyerek sektöre değerli bir katkı sunmak oluşturuyor.

Yapı Kataloğu, aynı zamanda anketten elde edilen verileri grafiksel olarak sunarak daha anlaşılır hâle getiriyor. Graph commons kullanarak oluşturulan görseller, sektördeki bilgi paylaşımını ve işbirliğini kolaylaştırıyor.

YAPI KATALOĞU Hakkında

YAPI KATALOĞU Türkiye’nin 1973 yılından beri yayımda olan ve yapı malzemeleri alanında, çok önemli bir boşluğu doldurmuş ilk ve tek malzeme kataloğudur. YAPI KATALOĞU 49 yıldır yapı malzemesi firmalarına, bir ürün vitrini, iletişim kanalı, malzeme seçicilerle tanışma imkanı sunan çok kanallı tanıtım hizmetiyle, inşaat piyasasındaki kilit endüstri profesyonellerine erişim sağlar.

Mimarlar, iç mimarlar, inşaat mühendisleri, müteahhitler, şantiye şefleri ve satın almacılar YAPI KATALOĞU’ndan ürün ve malzeme seçer, teklif alır ve satın alım yapar, ihale veya bayilik teklifi alır, detaylı bilgi sorgular. YAPI KATALOĞU, firmaları bu profesyonellere yakınlaştırarak, ürün ve malzeme satışlarına katkı sağlar. Firmaların pazarlama çalışmalarına, online fuar kimliği, pazarlama otomasyonu, SEO, içerik pazarlaması, web sitesi trafiğini geliştirme, basılı reklamcılık gibi hizmetler sunarak destek olur.

Bunun yanı sıra firmaların müşteri ilişkilerini, kullanıcılarından yönlendirdiği ürün formlarıyla yönetir ve CRM yapılarına katkıda bulunur. Yepyeni bir altyapıyla yenilenen YAPI KATALOĞU, kolayca aranabilir bir formatta geniş kapsamlı ürün, tasarım, marka, proje bilgisi sağlamakta ve mimarlara yeni ürünler, vaka analizleri (case study), sürdürülebilirlik, BIM ve diğer yeni teknolojiler hakkında en son konularda bilgiler, günlük güncellemeler, düzenli bültenler ve blog içerikleri sunmaktadır.

binance
Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Kişisel ve kurumsal markalaşma üzerine uzun yıllar çalıştıktan sonra, Sektor News Haber kanalını kurmaya karar verdim.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
DATA SCIENCE DAYS