Sinem Kahveci Kimdir?
Sinem Kahveci Kimdir?
0

Sinem Kahveci Kimdir? Sinem Kahveci “Gidemem” Dinleyicilerin Beğenisini Topladı

Sinem Kahveci 15.04.1990 yılında Sakarya’da dünyaya gelmiştir. Aslen Trabzon Akçaabatlıdır. Bir çocuk annesi Kahveci mütevazi hayatı ve samimiyetiyle oğlunun dünyadaki en kıymetli varlığı olduğunu her fırsatta dile getirmekte. Karadeniz müziğinin önemli seslerinden Nurhan Kahveci ve Kemençe üstadı Hacı Kahveci’nin kızı olan Sinem Kahveci müzikle iç içe büyümüş, kendi besteleriyle, tarzı ve duruşuyla yıllardır beğeni kazanmıştır.

Müzik tutkunu, üreten, yetenekli şarkıcımızın kendine özgün yorumları ve eserleri ile başarılarından daha yıllarca söz edileceğe benziyor.

İlk teklisini 29.11.2019’da SP Prodüksiyon etiketiyle Affetmiyorum ‘la yayınlayan Kahveci çalışmalarına hiç ara vermeden 06.08.2022’de Darkn Dark etiketiyle “Bir varmış bir yokmuş” u müzik severlerle buluşturdu.

Çeşitli cover çalışmaları ve tv programlarıyla da bilinen Kahveci son singleyla tüm müzik platformlarında. Sözü ve müziği Sezen Aksu’ya ait “Gidemem” 03.08.2022 Sinem Kahveci yorumuyla hayranlarından tam not aldı.

Cihan müzik etiketi ve Net D müzik işbirliğiyle yayınlanan “Gidemem” in beğenileri dinleyicisi bol olsun. Emeğinize kalbinize sağlık.

yeni çıkan klipler

binance
Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Kişisel ve kurumsal markalaşma üzerine uzun yıllar çalıştıktan sonra, Sektor News Haber kanalını kurmaya karar verdim.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Placeholder by Nelio Content

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir