1. Anasayfa
  2. Şirket Haberleri

Recordati’nin Türkiye’den yönettiği ülke sayısı büyüyor

Recordati’nin Türkiye’den yönettiği ülke sayısı büyüyor
Erdem Çınar

Recordati’nin Türkiye’den yönettiği ülke sayısı büyüyor. Gelecek nesillerin daha sağlıklı bir dünyada yaşamaları için katkı sağlayan ve 150 ülkede gerek yaygın gerekse de nadir hastalıklar alanlarında faaliyet gösteren uluslararası ilaç grubu Recordati Grup’un Türkiye organizasyonunda; Recordati Grup Başkan Yardımcısı, Güneydoğu Bölge Başkanı ve Türkiye Genel Müdürü Erdem Çınar, Uluslararası Bölgenin de sorumluluğunu üstlenerek, Recordati Grup Başkan Yardımcısı, Ortadoğu, Afrika, Türkiye, Uluslararası Bölge Başkanı ve Türkiye Genel Müdürü oldu. 

YAKLAŞIK 100 yıldır yaşamı iyileştiren ve değiştiren ilaçlar alanında ön saflarda yer alan Recordati Grup, uluslararası hedefleri doğrultusunda organizasyon yapısını dinamik ve yenilikçi bir bakış açısıyla şekillendiriyor. 150 ülkede dört bin üç yüzden fazla çalışanı ile faaliyet gösteren uluslararası ilaç grubu, üst düzey yönetim kadrolarında da bütüncül bir bakış açısı ile hareket ediyor. 

Recordati Grup’un faaliyet gösterdiği 150 ülkenin 80’den fazlası Çınar’a emanet

Recordati Grup, Güneydoğu Bölge’ye ek olarak, Asya, Güney Amerika, Afrika, Pasifik, Ortadoğu ve Avrupa’da selektif pazarlardan oluşan Uluslararası Bölgenin sorumluluğunu da Erdem Çınar’a emanet etti.

Recordati Grup’a, Türkiye’nin de içinde yer aldığı Güneydoğu Bölgesi’nden sorumlu Başkan ve Türkiye Genel Müdürü olarak 2022 yılında katılan Çınar, Uluslararası Bölge ile birlikte toplamda 80’den fazla ülkeyi ve binin üzerinde bir ekibi yönetiyor. 

“Recordati Grup olarak biz sağlığı ve hayatı dolu dolu yaşam fırsatının bir ayrıcalık değil, bir hak olduğuna inanıyoruz” diyen Erdem Çınar; yeni sorumluluklarına ilişkin olarak şunları söyledi: “Recordati Türkiye olarak, 2008’den bu yana merkez ofis, üretim ve geniş saha kadromuz ile sürekli yükselen bir grafik çiziyor, 41 ayrı ürün ve tedavi seçeneğimiz ile büyüyerek faaliyetlerimize devam ediyoruz.

Sorumluluğum dahilinde olan bölgelerin genişletilmesi ile bundan sonra da Recordati Grup için temel değerler olan kapsayıcılık, sosyal eşitlik, fırsat eşitliği ve bireylere saygı çerçevesinde dünyanın dört bir yanında yaşayan insanlara daha sağlıklı bir gelecek sunmak için çalışmaya devam edeceğiz.”

Robert Kolej, Boğaziçi Üniversitesi, Harvard Business School ve EDHEC Business School mezunu olan Erdem Çınar, uluslararası şirketlerde başladığı kariyeri boyunca strateji danışmanlığı, üst düzey yöneticilik ve genel müdürlük görevlerinde bulundu. 

Erdem Çınar Recordati’de Uluslararası Bölge sorumluluğu ile birlikte, Recordati Grup Başkan Yardımcısı, Ortadoğu, Afrika, Türkiye, Uluslararası Bölge Başkanı ve Türkiye Genel Müdürü olarak görevine devam etmektedir.

Recordati Hakkında

Recordati (Reuters RECI.MI, Bloomberg REC IM), İtalyan Menkul Kıymetler Borsası’nda (ISIN IT 0003828271) işlem gören üroloji, üroonkoloji, kardiyovasküler, genel tedaviler, tüketici sağlığı ve nadir hastalıklar gibi farklı uzmanlık alanlarında faaliyet gösteren uluslararası bir ilaç grubudur. Sağlığın ve hayatı dolu dolu yaşama fırsatının bir ayrıcalık değil, bir hak olduğuna inanan Recordati, insanların yaşamlarının tüm potansiyelini ortaya çıkarmalarına destek olmak için çalışmalarına devam ediyor. 

Recordati; araştırma ve geliştirmeden üretime, ruhsatlandırmadan satış ve pazarlamaya tam entegre operasyonlara sahiptir. 1926 yılında kurulan ve EMEA, Amerika ve APAC bölgelerinde yaklaşık 150 ülkede faaliyet gösteren Recordati’nin toplamda 4.300’den fazla çalışanı bulunmaktadır. 

Recordati Türkiye ise bugün merkez ofis, üretim ve geniş saha kadrosu, 80 milyon kutu kapasiteli üretim tesisi ve 41 ayrı ürün ile ilaç sektöründe faaliyetlerini devam ettirmektedir.

This document contains forward-looking statements relating to future events and future operating, economic and financial results of the Recordati group. By their nature, forward-looking statements involve risk and uncertainty because they depend on the occurrence of future events and circumstances. Actual results may therefore differ materially from those forecast as a result of a variety of reasons, most of which are beyond the Recordati groups control. The information on the pharmaceutical specialties and other products of the Recordati group contained in this document is intended solely as information on the activities of the Recordati Group, and, as such, it is not intended as a medical scientific indication or recommendation, or as advertising.

binance
Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Kişisel ve kurumsal markalaşma üzerine uzun yıllar çalıştıktan sonra, Sektor News Haber kanalını kurmaya karar verdim.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir