1. Anasayfa
  2. Şirket Haberleri

BOEHRINGER INGELHEIM TÜRKİYE’DEN  ÜST DÜZEY ATAMA 

BOEHRINGER INGELHEIM TÜRKİYE’DEN  ÜST DÜZEY ATAMA 
BOEHRINGER INGELHEIM TÜRKİYE

BOEHRINGER INGELHEIM TÜRKİYE’DEN  ÜST DÜZEY ATAMA Boehringer Ingelheim Türkiye, İnsan Kaynakları Direktörü & İnsan Sağlığı İK İş Ortağı görevine Özlem Kar’ın atandığını duyurdu. 

Boehringer Ingelheim, Türkiye, Mayıs 2023 – İnsan ve hayvan sağlığını geliştirme hedefiyle faaliyetlerini dünyada 130’dan fazla pazarda sürdüren araştırma ve geliştirme odaklı ilaç şirketi Boehringer Ingelheim, konusunda uzman profesyonelleri kadrosuna katmaya devam ediyor. 

İnsan kaynaklarında 20 yılı aşkın tecrübesi bulunan ve daha önce farklı firmalarda bu alanda görev yapan Özlem Kar, Boehringer Ingelheim Türkiye’ye dahil oldu.  

Boehringer Ingelheim Türkiye’de İnsan Kaynakları Direktörü görevini üstlenecek olan Özlem, kurumun önde gelen İK politikalarının uygulanması, yetenek stratejisi ve liderlik gelişimi gibi tüm İK süreçlerinden sorumlu olacak. 

Özlem Kar Kimdir? 

Boğaziçi Üniversitesi Mütercim Tercümanlık bölümünden lisans derecesine sahip olan Özlem Kar kariyeri süresince Yurtiçi Kargo, PwC, Boehringer Ingelheim ve Danone’de görev aldı. 20 yılı aşkın profesyonel deneyimi boyunca Organizasyonel Gelişim, Yetenek Yönetimi ve Liderlik Gelişimi, Çalışan Deneyimi projeleri başta olmak üzere pek çok dönüşüm projesine liderlik etmiştir. 

Özlem, son rolünde Danone firmasında Yetenek Stratejisi Geliştirme ve Ticari Fonksiyonlar İK İş Ortaklığı Liderliği görevini yürütmekteydi.

Boehringer Ingelheim Hakkında 

Boehringer Ingelheim bugün ve nesiller boyunca yaşamları dönüştüren çığır açan terapiler üzerinde çalışıyor. Önde gelen araştırma odaklı bir ilaç şirketi olan Boehringer Ingelheim, karşılanamayan sağlık ihtiyaçlarının yüksek olduğu alanlarda inovasyonlar aracılığıyla değer yaratıyor.

Kurulduğu 1885 yılından günümüze aile şirketi kimliğini koruyan Boehringer Ingelheim, çalışmalarında uzun vadeli sürdürülebilir bir yaklaşımı benimsiyor. 53.000’i aşkın çalışanıyla İnsan Sağlığı ve Hayvan Sağlığı olmak üzere iki iş alanında 130’dan fazla pazara hizmet sunuyor. 

binance
Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Kişisel ve kurumsal markalaşma üzerine uzun yıllar çalıştıktan sonra, Sektor News Haber kanalını kurmaya karar verdim.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir