1. Anasayfa
  2. Emlak Sektörü

Realtor Global büyümeye devam ediyor..

Realtor Global büyümeye devam ediyor..
Mehmet ÇALIŞKAN kimdir?
0

Realtor Global; büyümeye devam ediyor. .

Gayrimenkul ve inşaat sektöründe 12 yıllık tecrübeye sahip olan firma, bütün deneyim ve bilgi birikimini kendi bünyesindeki çalışma arkadaşları ile paylaşarak, büyümeyi hedefliyor.

Türkiye emlak sektöründe sayısız başarıya imza atan  ve sektörün en önemli öncü isimlerinden Anıl Ulaş ÖVENÇOĞLU’ tarafından kurulan, Türkiyenin en büyük emlak firmalarından biri olan Realtor Global Alanya, Antalya, İstanbul, Bosna, Moskova ve  Kuzey Kıbrıs ofisleri ile hizmet vermektedir. Bu ofislerinde konumlandırdığı profesyonel  ekipler sayesinde yerli ve yabancı müşterilerine kolayca ulaşılabilen firma, çözüm odaklı hizmet anlayışı sayesinde göz doldurmaya devam etmekte.emlak piyasasında teknolojiyi esas alan kurumun kendine özgü bir CRM sistemide bulunmaktadır. 

İstanbul ve Beylikdüzünde çok geniş bir çevreye ve imkanları ile müşteri bulma ağına sahip Mehmet Çalışkan bu alanda  ve ekibi ile Realtor Global vizyonuna uygun işler yapmaya başlayacaktır. 

Yerli ve  yabancı  müşterilerin yatırımları için bölgenin fırsata dönüşeceği hiç şüphesiz.  Önümüzdeki günlerde açılacak olan ofis ile beylikdüzü ve çevresinde Realtor Global Çalışkan gayrimenkul adından çok söz ettirecektir.

Ekibini geliştirme ve portföylerini büyütme konusunda kendisini sınırlandırmayan emlak devi  REALTOR GLOBAL 2023 yılı itibari ile Franchise vermeye devam edecek. 

“Gayrimenkul ve inşaat sektöründe 12 yıllık tecrübeye sahip bir firma olarak dünyanın her yerinden binlerce müşterinin  mülk sahibi olmasını sağlamıştır. Gayrimenkulde ülkemizin önde gelen firmalarından biri olarak mülk satışı yanında danışmanlık hizmeti de vermektedir. Müşterilerini havaalanından karşılıyor, mülklerini teslim ettikten sonra mobilya seçiminden kira gelirine kadar her konuda  yardımcı olmaktadır

Uzun yıllardır medikal ve tıbbi cihaz sektöründe faaliyet gösteren, Türkiye’nin ilk ve tek yerli pnömatik tüp taşıma sistemi üretimi işini yapmış olan  Mehmet Çalışkan ile Gayrimenkul piyasasında çok güçlü bir yapıya sahip olacakları kuşkusuz.

İlk Franchise İstanbul beylikdüzü bölgesinde açılacak olup Türkiye’nin yerli emlak markası Realtor Global Franchiseler açarak   bütün dünyada hizmet vermeyi hedeflemektedir. 

Önümüzdeki günlerde spor alanında sponsorluk reklamları ile adından sıkça bahsettiren Realtor Global daha  büyük işler yapmak için Franchise ağını doğru güvenilir kişilerle birleştirmek istemektedir. 

Sloganı dünyanın en güçlü anahtarı

Türkiye’nin emlak piyasasında dünyadaki yerine yön verecek bu gibi firmaların sayısının  çoğalması temennimiz

binance
Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Kişisel ve kurumsal markalaşma üzerine uzun yıllar çalıştıktan sonra, Sektor News Haber kanalını kurmaya karar verdim.

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir