1. Anasayfa
  2. Şirket Haberleri

Mükemmellikten Vazgeçemeyenlerin Markası Jacques Philippe’ten “Tonneau Kasa” Koleksiyon

Mükemmellikten Vazgeçemeyenlerin Markası Jacques Philippe’ten “Tonneau Kasa” Koleksiyon
Jacques Philippe

Mükemmellikten Vazgeçemeyenlerin Markası Jacques Philippeten Tonneau Kasa” Koleksiyon

Saat tutkunlarının vazgeçilmezleri arasında yer alan Jacques Philippe, Tonneau kasa koleksiyonu ile İsviçre saat geleneğinin modern tasarımını Saat&Saat mağazalarında saat severlerle buluşturuyor.

İsviçre’nin saatçilik zanaatındaki başarısını gözler önüne seren Jacques Philippe, saat konusundaki uzmanlığını ve üstün kalitesini yansıtan göz alıcı modelleriyle fark yaratıyor. 

Dünyaca ünlü markalarının Türkiye’deki tek yetkili distribütörü Saat&Saat, köklü Swiss Made geleneğini ve zanaatkarlığını modern çizgilerle yorumlayan Jacques Philippe’in Tonneau kasa saat koleksiyonunu kullanıcılarının beğenisine sunuyor.

Malzeme kalitesi ve teknik donanımı ile gelişmiş ve üstün özellikler barındıran saatleri erişilebilir fiyatlarla sunan Jacques Philippe’in Tonneau kasa modelleri, saat tutkunlarına mükemmelliği sunuyor.

Füme, yeşil ve lacivert renk alternatifleriyle farklı zevklere hitap eden bu modeller, çelik ve silikon kayış seçenekleriyle eşleşiyor. Tonneau kasa tasarım saatler, 42 mm’lik fıçı şeklindeki kasasını örten K1 mineral camı ile farkını ortaya koyuyor.  Kronograf ve takvim özellikleriyle saatseverlerin beğenisini kazanan model klasik ve spor duruşu ile her ana eşlik ediyor. 

Saat&Saat hakkında

Temelleri 1971 yılında atılan Saat&Saat, 1994 yılından itibaren markalaşıp dünyaca ünlü markaların Türkiye’de distribütörlüğünü alarak müşteri memnuniyeti odaklı, kaliteden asla taviz vermeyen, profesyonel bir yönetim anlayışla büyümesini sürdürdü. 2006 yılında perakende sektörüne adım atan Saat&Saat, 2016’da dünya markası Welder’in tüm haklarını satın aldı ve aynı yıl Wesse markasını da portföyüne ekledi.

2017’de Cerruti 1881 markasının Türkiye lisans anlaşmasını yaptı. 2020 yılında ise JacquesPhilippe markasını kendi bünyesine katıp, U.S. Polo Assn. markasının da 34 ülkede üretim ve satış haklarını alarak global arenaya adım attı. 2021 yılında Milano X Change markasının da haklarını satın alan Saat&Saat; RaymondWeil,  Maurice Lacroix, Versace, Emporio Armani, Gc, Michael Kors, Guess, Fossil, TommyHilfiger, Lacoste, Diesel, DKNY, Skagen gibi dünyaca ünlü 30’a yakın markanın Türkiye distribütörlüğünü yürütüyor.

145 mağazası ve 400 bayisinin yanı sıra dünyaca ünlü saatleri web adresi üzerinden de saat tutkunlarının beğenisine sunuyor. Türkiye’de tek yetkili teknik servis hizmetini de sunan Saat&Saat, ayrıca sektörde ilk ve tek olan “tüm mağazalarda teknik servis” hizmetiyle markası ne olursa olsun tüm saatler için teknik destek sağlıyor.

binance
Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 1
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Kişisel ve kurumsal markalaşma üzerine uzun yıllar çalıştıktan sonra, Sektor News Haber kanalını kurmaya karar verdim.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir