1. Anasayfa
  2. Stil

Microblading kaş tekniği nedir?

Microblading kaş işlemi nedir?

Microblading kaş tekniği nedir?
0

Kaşların daha dolgun ve boşluksuz olmasını sağlayan bu uygulama mikro bıçaklar ile doğal bir görüntü oluşturulur. Amaç altın orana ve yüz hatlarının şekline göre kişinin yüzüne en uygun kaşı uygulamaktır. Microblading bir kaş kontörü tekniğidir.

Bu işlemde microblading kalemi kullanır. Microblading kalemi ile kaşların arasındaki ve çevresindeki boşluklara kıl görünümlü çizgiler çizilir.

Bu çizim yapılırken, kalıcı makyaj pigmentleri kullanılır ve uygulamanın kalıcı olması sağlanır. Peki microblading Kaş ne kadar kalıcıdır? Kalıcı makyaj işleminin ortalama kullanım süreleri 9-12 aydır. Bu süre cilt tipine ve uygulama yapısına göre farklılık gösterebilir.

Microblading kaş uygulaması kimlere yapılamaz? Hamilelere, kan sulandırıcı ilaç kullananlara, Kanama ve pıhtılaşma sorunu olanlara, Uygulama bölgesinde enfeksiyon olanlara ,zona, sedef, gibi kaşlarında rahatsızlık olanlara radyoterapi ve kemoterapi seansı hemen öncesi ve sonrası, et benleri üzerine, albinolara . Peki microblading kaş işleminin yan etkileri nelerdir? üstte belirtilen rahatsızlıklardan olmayan sağlıklı bir birey işlemi uzmana yaptırırsa sonucunda herhangi bir sorunla karşılaşmaz.

Microblading işlemi kaş döker mi? Microblading işlemi kaş dökmez kaşa zarar vermez kaş çıkma sürecini etkilemez önemli olan doğru teknik ve işin uzmanlarıyla yola çıkmaktır.

binance
Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Uşak Üniversitesi Gazetecilik bölümü mezunu.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
YosunEv

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir