1. Anasayfa
  2. Fuar & Etkinlik

Masdaf, Geleceğin Mühendislerine İlham Verdi

Masdaf, Geleceğin Mühendislerine İlham Verdi
Masdaf hakkında
0

Masdaf, Geleceğin Mühendislerine İlham Verdi

Pompa sektörünün öncü markası Masdaf, İTÜ Makine Kulübü’nün katkılarıyla düzenlenen etkinlikte geleceğin mühendislerini Tuzla fabrikasında ağırladı.

Masdaf, üniversite-sanayi işbirliğine katkı sağlayacak projeleri desteklemeye devam ediyor. Masdaf son olarak, İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümü 3’üncü ve 4’üncü sınıf öğrencilerini Tuzla fabrikasında ağırladı.

İTÜ Makine Kulübü’nün katkılarıyla 29 Şubat’ta gerçekleştirilen organizasyonda geleceğin mühendislerine; pompa sektörü, sektördeki istihdam olanakları, pompa sistemlerinin önemi ve sürdürülebilir yaşama katkıları hakkında önemli bilgiler verildi

Etkinliğin birinci oturumunda Masdaf Satış ve Pazarlama Direktörü Barış Geren, iş yaşamındaki tecrübelerini gençlerle paylaştı. Barış Geren, öğrencilere; bugünden hedeflerini belirlemelerini, hedefe ulaşmak için kararlı olmalarını ve çok çalışmaları gerektiğini söyledi.

Etkinliğin ikinci oturumunda ise Masdaf Pazarlama Müdürü Nihan Göksal; şirket kültürü, değerleri, ürünleri, hizmetleri ve referansları gibi konularda önemli bilgiler paylaşırken, Masdaf Bina Teknolojileri Ürün Yöneticisi Ezgi Baba, ‘Akışkan Teknolojilerinde Enerji Verimliliği ve İklim Krizi’ konulu bir sunum gerçekleştirdi.

Etkinlik programı kapsamında showroomda Masdaf pompa teknolojilerini yakından görme ve çalışma prensipleri hakkında bilgi alma fırsatı yakalayan öğrencilere, fabrika gezisinde ise; tank, hidrofor ve pompa gruplarının üretim süreçleri hakkında bilgiler verildi.

Masdaf hakkında

1977 yılında suyun ve enerjinin etkin kullanılması ve bu sayede yaşam kaynaklarının korunması ilkesiyle ve yüzde 100 yerli sermaye ile kurulan Masdaf, enerji verimliliği sağlayan, çevreci ve inovatif “pompa teknolojileri” üretmektedir.

Pompa sektörünün öncü markası Masdaf, 40 bin metrekare alan üzerine kurulan Düzce fabrikası ile 12 bin metrekare alan üzerine kurulan Tuzla fabrikasında; endüstriyel proseslerde, sulama, ısıtma ve soğutma sistemlerinde, gemi sanayinde, atık su transferinde, yangın söndürme işlemlerinde, petro-kimya sanayinde, tarımsal sulamada ve daha birçok alanda kullanılmak üzere santrifüj pompa imalatı yapmaktadır.

Masdaf, Türkiye genelinde ki yaygın bayi ve servis ağıyla, pompa teknolojileri alanında en iyi hizmeti, en kısa zamanda sunmayı misyon edinmiştir.

binance
Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Kişisel ve kurumsal markalaşma üzerine uzun yıllar çalıştıktan sonra, Sektor News Haber kanalını kurmaya karar verdim.

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir