1. Anasayfa
  2. Gıda Sektörü

Geleceği Besleme

Geleceği Besleme
Geleceği Besleme
0

Nutra Sprint yavru alabalıkların yaşam performansını maksimuma çıkarıyor;
Skretting, “Geleceği Besleme” misyonuyla optimum besin değerini, sürdürülebilir üretimi ve ekonomik performansı sağlayan yeni ürünler geliştirmeye devam ediyor. Firma bu bağlamda Türkiye’nin su ürünleri sektörünün lokomotifi olan alabalıklar için geliştirdiği Nutra Sprint ile üreticilere maksimum fayda sağlamayı hedefliyor.

Günümüzde kısıtlı besin kaynaklarının hızla artan insan nüfusu karşısında yetersiz kalması, balık üretim faaliyetlerinin önemini son yıllarda bir kez daha gündeme getiriyor. Alabalık üretimi gerek piyasa değerinin yüksek olması gerekse yetiştiriciliğe uygun alanların yaygınlığı sayesinde hızla gelişmeye devam ediyor. Artan üretim faaliyetleri sırasında kaliteden de ödün verilmemesi gerektiğinin altını çizen Skretting Türkiye Satış Müdürü Çetin Süleyman Küçük, alabalıkların besleme davranışını iyileştiren Nutra Sprint yeminin sunduğu katma değeri anlattı.

Erken beslenmenin balık üzerinde hayat boyu etkilerinin olduğunu vurgulayan Çetin Süleyman Küçük, “Nutra Sprint’in kolay sindirilebilen bileşenleri, dolaşım, boşaltım, solunum gibi tüm biyolojik sistemlerin gelişimini destekleyerek yavruların da daha hızlı büyümeleri için zemin hazırlıyor. Üretim süreci de diğer yemlerden oldukça farklı olduğundan Nutra Sprint’in sudaki stabilitesi oldukça yüksek.” dedi.

Nutra Sprint alabalıkların gerekli standartları karşılamasına yardımcı oluyor

Alabalıkların yetiştirilmesinde geliştirdikleri yeni ürünlerle üreticilere büyük kolaylıklar sağladıklarını vurgulayan Küçük, “Yavru alabalıkların sağlıklı büyümesi ve yem dönüşüm oranının düşük olması için Nutra Sprint ürünümüzle sektörümüze çözüm ortaklığı yapıyoruz. Alabalık üreticilerinin istediği yüksek kaliteli porsiyonluk alabalıklar için yenilikçi ürünler geliştirmeye devam edeceğiz.” sözleriyle de sundukları avantajların altını bir kez daha çizdi.

binance
Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Kişisel ve kurumsal markalaşma üzerine uzun yıllar çalıştıktan sonra, Sektor News Haber kanalını kurmaya karar verdim.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir