1. Anasayfa
  2. Şirket Haberleri

CARNAVAL GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ

CARNAVAL GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ
CARNAVAL GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ

QUANTUM’UN CARNAVAL GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ KOLEKSİYONUYLA. BU YAZ HER ZAMANKİNDEN DAHA RENKLİ GEÇECEK! 

Arıkan Group çatısı altında bulunan Quantum gözlükleri, bu yıl tasarladığı Carnaval güneş gözlüğü koleksiyonu ile sezona son derece renkli bir giriş yapmaya hazırlanıyor. İç mekanda da rahatça kullanılabilecek şekilde tasarlanan koleksiyon, kullanıcılarına stilini kesintisiz bir şekilde yansıtma olanağı sunuyor. 

Quantum Carnaval güneş gözlüğü koleksiyonu, yazın coşkusunu yansıtan renkli degrade camlarıyla trendsetter çizgisini sürdürürken, iç ve dış mekanlarda kullanım uygunluğuyla da stilinize kesintisiz bir dokunuş sağlıyor. 

Çerçeve ve sap detaylarında el yapımı asetat kullanılan model, benzersiz detaylara ve dayanıklılığa değer verenler için tasarlandı. Bu yaz Quantum Carnaval ile güneşin en sıcak tonlarını yakalarken karnaval tadında anlar yaşamanın da keyfini çıkaracaksınız. 

Adeta yaz aylarını müjdeleyen göz alıcı renklerle donatılmış gözlükler, 2024 yaz sezonunun en gözde trendleri arasında şimdiden yerini almış durumda.

Arıkan Group bünyesinde bulunan Quantum markası da hayatın ritmiyle yaz enerjisini bir araya getiren Carnaval gözlük koleksiyonuyla yaz trendlerine benzersiz bir giriş yapıyor! Koleksiyonun renk yelpazesinde; mor, mavi, turuncu gibi birbirinden farklı cesur tonlar yer alıyor. Sadece bir aksesuar olmanın ötesine geçerek tarzınızın en renkli tamamlayıcısı olan Quantum Carnaval, kullanıcılarını enerjik, canlı ve rengârenk bir yaz deneyimiyle buluşturuyor.

Aynı zamanda sap ve çerçeve tasarımında el yapımı asetat kullanılan Carnaval, üst düzey dayanıklılık sağlarken estetik açıdan da benzersiz bir görünüm sunuyor.

Renkli degrade camlarıyla yaz atmosferini zirveye taşıyan koleksiyon, kişisel stilinizin en göz alıcı imzası olmaya aday. Her bakışta içinizi ısıtacak Quantum Carnaval güneş gözlükleri ile bu yazın en renkli ve çarpıcı anlarında göz kamaştıracaksınız. Hem iç hem dış mekanlarda kullanıma uygun olan model, şıklık ve rahatlığı bir arada sunarken günün her saatinde tarzınıza eşlik ediyor.

Quantum Hakkında

Quantum saatler, dalgıçlardan pilotlara ve dünyanın her yerindeki maceracılara kadar, yeteneklerinin sınırlarını keşfetmekten hoşlanan insanlara hitap edecek şekilde tasarlanmıştır. Yüksek kaliteli malzemeleri, ileri üretim tekniklerini ve yenilikçi tasarımları rekabetçi fiyatlarla bir araya getiren bu saatler, stil ve lüksün sembolü olarak görülmektedir. 

Quantum markası 1995 yılında kurulmuş ve hemen ardından Barracuda adında Japonya yapımı profesyonel dalgıç saati olan ilk koleksiyonunu piyasaya sürerek 1997 yılında oldukça hızlı bir şekilde uluslararası pazara satılmaya başlamıştır. Dünya çapında geniş bir kapsama sahiptir. Bunun dışında Quantum, Türk Hava Kuvvetleri ve Türk Deniz Kuvvetleri ile birçok özel projeye imza atmıştır.

Quantum, mükemmel kaliteyi elde etmek için ürünlerinde tamamen paslanmaz çelik kullanır. Her Quantum, müşterinin isteklerine göre özel olarak tasarlanıp en kaliteli saat kayışları hakiki timsah derisi, dana derisi ve rugan deriden üretiliyor. 

Üretim sırasında tasarımda kalite ve dayanıklılıkla hareket eden Quantum saatler zengin bir koleksiyona sahiptir. Güçlü su direnci sayesinde 10 ATM özelliğine sahiptir. 1000 metre derinliğe kadar su geçirmezlik özelliğinin yanı sıra farklı su türlerinde dalış imkânı da sağlıyor.

Quantum benzersiz saat koleksiyonlarının yanı sıra gözlük modasında yepyeni bir bakış açısı ile tüketicileriyle buluşturmuştur. Tasarımında ustalığı harmanlayarak oluşturduğu, renkli camları ve maskülen çizgileri ile fark yaratacak benzersiz bir görünüm vadeden Quantum gözlükleri 2022 yılında sanatçı TEOMAN iş birliği ile markanın Türkiye’de ulaştığı 1.000’den fazla seçkin optik ve saat satış noktasında bulmak mümkün. 

Arıkan Group Hakkında

1985 yılında ticari hayatına saat sektörüyle başlayan Arıkan Group, yılların getirdiği deneyim ve özgün tasarımları ile gerçek saat tutkunlarının gönlünde taht kurmuştur. Saat sektöründeki bilgi, tecrübe ve başarısını gözlük sektörüyle pekiştiren Arıkan Group, aynı zamanda kaliteli işçilik, trend tasarımlar ve malzeme seçimiyle de öne çıkar. Arıkan Group bünyesindeki öncü markalar Belmond, Beverly Hills Polo Club, Citizen, Essence, Gant, Slazenger, Lee Cooper, Quantum ve Wainer ile eşsiz koleksiyonlar sunmaktadır.

5.000’in üzerinde bayi ağı ile ithalat ve ihracatta 70 ülkeye uluslararası standartlarda uzman mesleki bilgi, beceri ve tam donanıma sahip olmasının yanı sıra perakende kanalındaki güçlü markası Konyalı Saat ile 35+ mağazada gerçek saat ve gözlük markalarını tüketicileriyle buluşturan öncü ve yenilikçi bir firmadır.

binance
Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Kişisel ve kurumsal markalaşma üzerine uzun yıllar çalıştıktan sonra, Sektor News Haber kanalını kurmaya karar verdim.

Yazarın Profili