1. Anasayfa
  2. Şirket Haberleri

BuBu Diamond

BuBu Diamond
BuBu Diamond

Kişiye Özel Takı Showroomu Olan Tek Mağaza : “BuBu Diamond” “Mükemmel takınızı bulma sürecini konforlu ve kolay hale getirmek istiyoruz!”

İşletme sahibi Şeyma Saburlu, tüm ürünleri her bütçeye uygun ve erişilebilir tutup, bunların her ikisini de dünya çapındaki müşterilere ulaştırmanın mümkün olduğunu söylüyor.

Şeyma Saburlu, BuBu Diamond’un kuruluş hikayesini şöyle anlatıyor:

” 10 yıllık Mimarlık & İçmimarlık serüveninden sonra mesleğimin teknolojiyle bağdaşmamasından, sektörün sıkıntılarından yakınıyordum. E-ticaret sektörüne girmeyi düşünürken bunu da babamın mesleğiyle bütünleştirme hayalini kuruyordum.

Yaklaşık 3-4 yıl boyunca sadece kafamda ‘nasıl yaparım, nereden başlamalıyım’ sorularıyla sürekli sorguladığım bir süreçten sonra bir gün evet, hazırım dedim ve BuBu Diamond markasını kurdum. Yepyeni ürünler ve yeniliklerle sürekli kendini geliştiren bir marka olmak ise tek hedefim. “

Bubu Diamond 2020 yılında 30 yıllık baba mesleğini devam ettirme arzusuyla kuruldu.

Ulaşılamayan özel tasarımları olan takılara artık daha kolay ulaşabilmenin gerekli olduğunu düşünen işletme sahibi Şeyma Saburlu, takıya dair her şeyin BuBu Diamond’da bulunabileceğini söylüyor. Web sitesinden, online pazar yerlerinden ve İstanbul’da yer alan showroomlarından hizmet veriyor.

Kişiye özel showroom!

Bubu Diamond, 200 mt2 alan üzerine kurulmuş 2 katlı showroomlarında hizmet veriyor. BuBu Diamond’un showroomunu özel kılan şey ise kişiye özel olması. Randevu alınarak gelindiği takdirde, satış mağazalarını müşterilerine özel olarak açan BuBu Diamond takı bulma sürecini özel ve konforlu hale getiriyor.

Sadece Türkiye değil, tüm dünyaya ürün satan BuBu Diamond, sattığı değerli ürünlerin de sertifikalı olması garantisini veriyor. Aynı zamanda, taş satışlarının orijinalliğini korumak ve desteklemek için değerli taş laboratuvarı olan ‘ The International Kimberley’  ile çalışıyor.

binance
Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Kişisel ve kurumsal markalaşma üzerine uzun yıllar çalıştıktan sonra, Sektor News Haber kanalını kurmaya karar verdim.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Fabbro Yachts

Yorumlar (1)