1. Anasayfa
  2. Teknoloji

Asya’nın En Yenilikçi Cep Telefonu Üretici Markası

Asya’nın En Yenilikçi Cep Telefonu Üretici Markası
TECNO Mobile
0

TECNO Mobile, “Asya’nın En Yenilikçi Cep Telefonu Üretici Markası” Seçildi

Yenilikçi, global akıllı telefon markası TECNO Mobile“Asya’nın En Yenilikçi Cep Telefonu Üretici Markası” ödülünün sahibi oldu ve 10 Aralık 2022’de Palm Jumeirah – Waldorf Astoria, Dubai’de gerçekleşecek kutlama törenine davet edildi.

TECNO Mobile, İngiltere’nin prestijli yayınlarından Global Brands Magazine’in ev sahipliğinde düzenlenen Global Brand Awards’da yarışmayı kazanarak “Asya’daki En Yenilikçi Cep Telefonu Üretici Markası” ödülüne layık görüldü. TECNO Mobile bu prestijli ödül ile küresel çapta itibarını daha da artırdı.

TECNO Mobile, geniş ürün yelpazesi ve ergonomik yapısıyla her yaştan grubun severek kullandığı bir telefon markası olarak çalışmalarını sürdürüyor.

Hali hazırda olan akıllı telefonlardan dizüstü bilgisayarlara ve tabletlere, akıllı ses ve ev cihazlarına kadar zengin bir ürün ekolojisi oluşturmaya çalışırken, tüketicilerin modaya uygun ve dijital olarak bağlantılı bir yaşam tarzı oluşturmalarını sağlamak için yenilikçi teknolojiler sağlamaya özen gösteriyor.

TECNO Mobile’ın ödülü kazanmasıyla ilgili yorum yapan Global Brands Magazine CEO’su ShivKumar, “TECNO Mobile’ın global alandaki başarısı ve yüksek performansından dolayı bu uluslararası ve prestijli ödülü onlara takdim etmekten onur duyuyoruz.

Bu ödül, şirketin zamanın ötesinde mükemmelliğe ulaşma yolunda ilerlemesini simgeliyor. TECNO’nun yenilikçi ve sürdürülebilir yaklaşımları onlara Asya’nın En Yenilikçi Cep Telefonu Üretici markası kategorisinde birincilik sağladı, gösterdikleri tüm çabalardan ötürü onları tebrik ediyoruz” ifadelerini kullandı.

TECNO Mobile Genel Müdürü Jack Guo ise yaptığı açıklamada, “TECNO Mobile olarak bu prestijli ödüle layık görülmekten memnuniyet ve gurur duyuyoruz. Yenilikçi bir teknoloji markası olarak bu ödüle hak kazanmak, çabalarımızın kıymetli bir takdiridir.

Genç nesil tüketicilere hizmet etme konusundaki ustalığımızı sergileyerek, sanatsal ve fütüristik tasarımlarda en iyi çağdaş teknolojilerin kilidini açmaya ve kararlı olmaya devam edeceğiz. Onlara mükemmelliğin peşinden koşmayı asla bırakmamaları için ilham vereceğiz.” dedi.

TECNO Mobile Hakkında

TECNO, beş kıtada 70’in üzerinde ülke ve bölgede faaliyet gösteren yenilikçi bir teknoloji markasıdır. Marka, çağdaş ve estetik tasarımın en son teknolojilerle mükemmel entegrasyonu için durmaksızın çabalayarak, gelişmekte olan küresel pazarlarda dijital deneyimde devrim yaratıyor.

Bugün TECNO, çeşitli akıllı telefonlar, akıllı giyilebilir cihazlar, dizüstü bilgisayarlar ve tabletler, HiOS işletim sistemleri ve akıllı ev ürünleri aracılığıyla en son yenilikleri sunarak hedef pazarlarında tanınan bir lider haline geldi.

“Hiçbir Şey Seni Durdurmasın” marka özünün rehberliğinde TECNO, ileriye dönük bireyler için en iyi ve en yeni teknolojileri sunmak adına kendini adamıştır. TECNO, şık ve akıllı ürünler yaratarak dünya çapındaki tüketicilere en iyi benliklerinin ve en iyi geleceklerinin peşinden koşmayı asla bırakmamaları için ilham veriyor.

prestijodulleri.com

binance
Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Kişisel ve kurumsal markalaşma üzerine uzun yıllar çalıştıktan sonra, Sektor News Haber kanalını kurmaya karar verdim.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir