1. Anasayfa
  2. Isıtma & Soğutma

ASAŞ’tan Yüksek Isı ve Ses Yalıtımı

ASAŞ’tan Yüksek Isı ve Ses Yalıtımı
ASAŞ
0

ASAŞ’tan Yüksek Isı ve Ses Yalıtımı Sağlayan Sürme Sistem: Inova

ASAŞ Inova Yeni Nesil Yalıtımlı Sürme Sistem yüksek performanslı, konforlu, estetik binaların vazgeçilmezi oluyor. Yüksek ısı ve ses yalıtımı sağlayan Inova, sızdırmazlık özelliği, çift kanat uygulama alternatifi ve kanat profilini çevreleyen kilit ve baskı noktaları sayesinde üstün performans sunuyor. 

Türkiye’nin lider sanayi kuruluşlarından ASAŞ’ın sunduğu Inova Yeni Nesil Yalıtımlı Sürme Sistem,  yüksek yalıtım ve sızdırmazlık performansıyla fark yaratıyor.

Çift kanat uygulama alternatifiyle geniş mekanlara hayat veren Inova, Ift Rosenhaim Almanya onaylı test laboratuvarında gerçekleştirilen performans  testleriyle de mevcut sürme sistemler içindeki en iyi yalıtım değerine sahip sistem olduğunu garanti ediyor.

Maksimum 400 kg aksesuar ağırlığı ve 80 kg/m² cam ağırlığı ile  3000 mm genişliğe ve 3600 mm yüksekliğe kadar uygulanabilen Inova, kanat profilini çevreleyen kilitleme ve baskı noktaları sayesinde güvenlik endişesine de son veriyor.

Inova’nın iç ve dış tarafta bulunan özel tasarımlı contalar, yüksek ısı ve ses (akustik) yalıtımı sağlıyor. Bütünleşik tasarım anlayışını benimseyerek daha az enerji tüketen, daha az karbondioksit salınımı gerçekleştiren ve ömürleri boyunca çevreye karşı sorumlu olan yüksek performanslı binalar inşa edilmesine katkı sunan Inova, sunduğu aksesuar detayları ve renk alternatifleriyle de dikkat çekiyor.

ASAŞ Hakkında 

1990 yılında kurulan ASAŞ, bugün Akyazı, Sakarya bölgesinde yer alan son teknoloji ile donatılmış 5 üretim tesisi ve 3.062 çalışanıyla Türkiye’nin en önemli sanayi kuruluşları arasında yer alıyor. Sektörün bakanlık onaylı ilk Ar-Ge merkezine de sahip olan ASAŞ, üretim alanındaki tecrübesini tasarım ve Ür-Ge çalışmalarıyla sürekli geliştirerek sektöre birçok sektör için yenilikçi ürünler sunuyor.

ASAŞ, alüminyum profil, kompozit panel, alüminyum yassı mamul, PVC kapı ve pencere sistemleri, alüminyum bayrak ve aydınlatma direkleri, alüminyum kapı, pencere ve giydirme cephe sistemleri, panjur sistemleri, garaj kapıları ve motor kontrol sistemleri alanında zengin bir ürün yelpazesine sahip.

Bugün 90’dan fazla ülkeye ihracat yapan ve kuruluşundan bu yana istikrarlı büyümesini sürdüren ASAŞ, Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2021 sıralamasında 54’üncü sırada yer alıyor.

binance
Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Kişisel ve kurumsal markalaşma üzerine uzun yıllar çalıştıktan sonra, Sektor News Haber kanalını kurmaya karar verdim.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir