1. Anasayfa
  2. Şirket Haberleri

mistik bir cazibe

mistik bir cazibe
L’unica Hakkında

En doğal haliyle mistik bir cazibe. Nefes aldıran dış mekânlar için benzersiz tasarımlara imza atan L’unica, dünyaca ünlü mobilya markası Muundo koleksiyonlarına ev sahipliği yapıyor. Bunlardan biri olan Maana, Fas’ın sıcak iklimine gönderme yapan renk tonlarını güçlü bir armoniye dönüştürüyor.

Yemek masası, iç ve dış mekâna uygun orta ve yan sehpa ile taburelerden oluşan kapsayıcı parçaları bir araya getiren koleksiyon, ilham aldığı mistik coğrafyanın stilini açık hava tarzının vazgeçilmez notalarından biri haline getiriyor.

Tasarımcılar Cas Moor ve Stefano Prevosti’nin yaratıcı zihnini temsil eden Muundo’nun Maana koleksiyonu, yabani mantarların zarif kıvrımlarını çarpıcı bir bakış açısıyla yansıtıyor. Bu zarif ve oval hatlar tasarımın ana eksenini oluştururken sofistike detaylar her mekânın derinlik algısını güçlendiriyor.

Sanatsal ve işlevsel tasarımıyla çekici bir görsellik yakalayan Maana koleksiyonu; organik dizayn dili ile Fas’ın mistik havasına güçlü bir gönderme yapıyor. Tasarımın özgür formu dünyevi unsurların dingin güzelliğini yansıtırken tüm açık hava buluşmalarının merkezi olmayı başarıyor.

Doğanın yumuşak kıvrımlarını büyüleyici bir formda somutlaştıran Maana koleksiyonu, açık havada özel ve unutulmaz anların yaşanacağı ilham verici bir ortam sunuyor.

Muundo’nun Maana koleksiyonuna L’unica’nın Türkiye genelinde yer alan 20 farklı bayisinden ve İstanbul Levent’te bulunan showroom’undan ulaşmak mümkün.

L’unica Hakkında

Fonksiyonelliğin ve kalitenin ön planda tutulduğu tasarımlarını konfor ve estetikle buluşturan bahçe mobilyası markası L’unica; Oturma Grupları, Yemek Grupları ve Keyif Ürünleri olmak üzere üç ana kategoride ürünler sunuyor. L’unica’da koltuktan masa ve sandalyeye, sehpadan servis arabasına, salıncaktan şezlonga, dresuardan sandığa, gazebodan daybed’e ve aydınlatma ürünlerinden çok çeşitli aksesuarlara kadar bahçe dekorasyonu için gerekli her türlü mobilya yer alıyor.

Bu ürünler Ahşap (Teak), Metal ve Sentetik Rattan çeşitleri ile farklı zevklere hitap ediyor. Bahçeler, balkonlar, teraslar gibi açık hava mekânlarına prestij katan ve modern çizgileriyle dikkat çeken L’unica’nın yenilikçi koleksiyonunda, tasarımı ve kalitesi ile öne çıkan kullanıcı dostu pek çok iddialı ürün yer alıyor.

Ayrıca ilk kez bu yıl Muundo ürünlerini ve Otazen markasına ait Grao, Marie ve Equador koleksiyonlarını Türkiye’ye getiriyor. L’unica ürünlerine markanın Türkiye genelinde yer alan 20 farklı bayisinden ve İstanbul Levent’te bulunan showroom’undan ulaşmak mümkün. 

binance
Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Kişisel ve kurumsal markalaşma üzerine uzun yıllar çalıştıktan sonra, Sektor News Haber kanalını kurmaya karar verdim.

Yazarın Profili