1. Anasayfa
  2. Şirket Haberleri

Koleksiyon Mobilya ve Atelier Xterier

Koleksiyon Mobilya ve Atelier Xterier
Atelier Xterier

Koleksiyon Mobilya ve Atelier Xterier konfor ve estetiği buluşturan yeni dış mekân mobilyaları ile fark yaratıyor

Yüksek kaliteyi yenilikçi tasarım anlayışıyla birleştiren Koleksiyon Mobilya, yeni dış mekân mobilyalarıyla hayatın her anında konfor ve estetiği buluşturarak trendleri yeniden şekillendiriyor.

Koleksiyon Mobilya’nın her tarza ve zevke hitap eden seçkin dış mekân mobilyalarının uzun ömürlü, doğaya saygılı ve geri dönüştürülebilir olmasına özen gösterildi.

Yüksek kaliteli kumaşlar ile dayanıklı olmasıyla da öne çıkan dış mekân mobilyalarında yüzde yüz olefin kumaş kullanılıyor. Sektöre değer katan yatırımlarıyla öne çıkan Koleksiyon Mobilya, yeni trendleri, en ileri teknolojileri ve alanındaki yenilikçi uygulamalarıyla ön plana çıkan Atelier Xterier tasarımlarını da kullanıcılarının beğenisine sunmasıyla fark yaratıyor.

Koleksiyon Mobilya ayrıca bu sene dış mekân mobilyalarında fark yaratmak isteyenler için aydınlatma ve aksesuar ürünleriyle de göz doldurmaya hazırlanıyor. Aksesuar ürünlerinde kullanılan kadın emeğiyle “üretimde kadın istihdamını destekleme” hedefine yönelik çalışmalarda gerçekleştirilmektedir. 

Çağdaş renklerin, birinci sınıf malzemelerin, özgün yüzey dokularının ve yenilikçi tasarımların uyumlu birlikteliğiyle, her dış mekânı yeni bir konfor ve estetik seviyesine çıkaran Koleksiyon Mobilya’nın ürünleri değerli yaz anlarını daha unutulmaz kılmak için titizlikle tasarlandı.

Koleksiyon Mobilya, doğanın benzersiz güzelliğinin tasarımın temel ilham kaynağı olması gerektiğine inanarak tasarladığı yeni koleksiyonunda, doğanın ritim, doku ve renklerini ev konforuyla dış ortamda sergiliyor. Ayrıca Koleksiyon Mobilya konfor ve estetiği buluşturarak tasarladığı yeni dış mekan mobilyaları zorlu açık hava koşullarına karşı gösterdiği dayanıklılıkla da öne çıkıyor.

Mobilya tasarımına RAW materyal kullanımıyla da yeni soluk getiren Koleksiyon Mobilya, Atelier Xterier imzalı tasarımları müşterileri ile buluşturarak sektöre değer katmaya devam ediyor. 

Sadece fonksiyonel değil, aynı zamanda estetik ve duygusal bir değer taşıyor

Dış mekan mobilyalarında, el işçiliği ve ustalığı her bir ürünün kalbine yerleştiren Koleksiyon Mobilya’da ahşap işçiliğinden metal işçiliğine, dikiş tekniklerinden ince detay işlemelerine kadar, her adımda el emeğinin değeri ve uzmanlarının becerisi öne çıkıyor.

Koleksiyon Mobilya tasarımlarını dış mekan ürünleri için ideal dayanıklı ve çürümelere karşı dirençli özelliği ile öne çıkan teak ve farklı hava koşullarına dayanıklı güçlü alüminyum malzeme kullanarak hazırladı.

Tüm ahşap ürünlerinde teak malzeme kullanarak estetik ve duygusal değerin yanına fonksiyonelliği de katan Koleksiyon Mobilya bu sayede çok uzun yıllar yıpranma olmadan kullanım sağlıyor.  

Sünger kullanımında dünyanın önde gelen markalarından Quick Dry Foam ürünlerini kullanan Koleksiyon Mobilya, dış mekan minderleri için gelişmiş yüksek performanslı tasarımlar geliştirdi. Mobilyalarının sadece fonksiyonel değil, aynı zamanda estetik ve duygusal bir değer taşımasına da önem gösteren Koleksiyon Mobilya, özenli ve incelikli ahşap işçiliği ile doğal malzemenin sıcaklığını ve rahatlığını sunuyor.

Koleksiyon Mobilya incelikli ve zarif, denge ve orantının ön plana çıktığı Atelier Xterier tasarımlarını da stil sahibi kullanıcıları ile buluşturuyor.

Ayrıca bu tasarımlar geri dönüştürülebilen kumaş ve su tutmayan özel sünger ile tasarlanmasıyla fark yaratıyor. 

Dış mekanda yeni tarz

Dış mekanlarda konfor ve tarz oluşturmak için sadece mobilya ile değil aydınlatma ve aksesuarlarla da fark yaratan Koleksiyon Mobilya, solar led aydınlatma ve farklı materyallerin kullanıldığı geri dönüşümlü malzemelerden oluşan ürünleriyle fark yaratıyor.

Geri dönüştürülebilen kumaş ve su tutmayan özel süngerlerle üretilen Atelier Xterier markası ile de sürdürülebilir ürünleri müşterileriyle buluşturmaya devam ediyor.

Ayrıca Sisal, teak, abaca, mendong, pandan grass ve seramik gibi geri dönüştürülebilen materyallerden oluşan aksesuarları ile doğaya saygısını gösteriyor. 

binance
Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Kişisel ve kurumsal markalaşma üzerine uzun yıllar çalıştıktan sonra, Sektor News Haber kanalını kurmaya karar verdim.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir