1. Anasayfa
  2. Şirket Haberleri

Dünyanın en büyük sosyal medya dayanışma ekibini kurdular

Dünyanın en büyük sosyal medya dayanışma ekibini kurdular

E-ihracat uzmanı Cumhur Küçükkahveci önderliğinde bir araya gelen Türkiye Sosyal Medya Uzmanları iş dünyasının önde gelen buluşma platformu Linkedin’de bir araya gelerek, dünyanın en büyük Sosyal Medya iş geliştirme ve yönetim ekibini kurdular.

Sosyal Medya uzmanlarında oluşan grup bu gün itibari ile 10 bin kişinin üzerinde. Sürekli etkileşimde olan grup üyeleri, genç girişimcileri, sosyal medya uzmanlığına ilgi duyan yeni katılımcıları zaman merhumu gözetmeksizin 7/24 bilgiye ilk elden ulaşmalarını sağlıyor.

Düzenli eğitimlere önem veren grup yeni bir uygulama başlattı. Aynı bölgede yaşayan sosyal medya yöneticilerini bir araya getirerek daha çok etkileşim içinde olmalarını hedeflemektedir. Grup kurucusu ve baş eğitmeni e-ihracat uzmanı Cumhur Kahveci İstanbul ile başlayarak tüm Türkiye’de toplantıların deva edeceğini söyledi.

Linkedin Sosyal Medya Uzmanları Türkiye buluşması

Linkedin’de Sosyal Medya Uzmanlarının en büyük platformu, Sosyal Medya Uzmanları Türkiye grubu İstanbul’da buluştu.

Buluşmaya gelen sektörün ileri gelen isimleri, Sosyal Medya hakkında görüş alışverişinde bulunurken, dijital reklamcılığı, e-ticaret ve e-ihracatın Sosyal Medya etkisi üzerine konuşmalar yaptılar.

Grubun kurucusu ve e-ihracat uzmanı Cumhur Küçükkahveci gelen soruları cevaplarken, sektöre ve sektör çalışanlarına dair sorunları, Sosyal Medya ve uluslararası e-ticaret konularında özel bilgiler paylaştı.

TRG Hospitalist tarafından hazırlanan promosyon ürünlerinin gelen misafirlere dağıtılmasının ardından, ünlü baklavacı Güllüoğlu’nun Kağıthane’de bulunan merkez restoranında, Nejat Güllü imzalı birbirinden leziz yemek ve tatlılarla gece devam etti.

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden toplantıda daha önce sadece sanal ortamda tanışan grup üyeleri ilk kez yüz yüze tanışmanın verdiği heyecanı “en kısa süre içinde yeniden bir araya gelmek için sabırsızlanıyoruz” diyerek geceye noktayı koydular.

Sosyal Medya Uzmanı Kişisel MarkalaşmaSektörel Haber Kanalı

binance
Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 1
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Kişisel ve kurumsal markalaşma üzerine uzun yıllar çalıştıktan sonra, Sektor News Haber kanalını kurmaya karar verdim.

Yazarın Profili